Als studeren niet van zelf gaat

Fontys Hogeschool Engineering ervaart dat een aantal studenten tijdens de opleiding op verschillende momenten drempels tegenkomen. Het plannen & organiseren van de studie, het samenwerken en de sociale interacties zijn onderdelen binnen de studie waarbij Bèta Ritme hulp kan bieden

“Elke drempel is anders

Beta Ritme

download hier Bèta Ritme

Bèta ritme is er voor deze studenten en helpt hen groeienvan scholier naar student en uiteindelijk tot medewerker. Binnen Bèta Ritme werken (docent)begeleiders, stagiaires van Toegepaste Psychologie en een aantal vrijwilligers vanuit verschillende expertises en achtergronden.

Bèta ritme verzorgt:

•   één op één coachtrajecten

•   workshops

•   informatiesessies

Workshops  &  Trainingen

Bèta ritme geeft ook workshops aan eerstejaars studenten van Fontys Hogeschool Engineering. Deze workshops worden

gegeven ter ondersteuning van het StudieLoopBaantraject (SLB). De workshops worden ingepland in het reguliere rooster in een periode van drie weken. Je volgt minimaal 1 workshop, uiteraard kun je alle workshops volgen. Je mag zelf je keuze maken.

Tijdens het schooljaar worden de volgende workshops gegeven:

•   Tentamenvoorbereiding

•   Timemanagement