Waarom kiezen voor studeren in Eindhoven

Hoe maak je een goede studiekeuze?  Er zijn zoveel mogelijkheden!

Natuurlijk wil je kiezen voor een opleiding die je leuk vindt, die inspeelt op je talenten én waarmee je volop banen vindt. Met de opleidingen Automotive, Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde ben je gegarandeerd van een baan in de techniek.

Verhuizing in 2019 naar de TU/e campus

In de zomer van 2019 verhuizen we met alle techniekopleidingen van Fontys naar de TU/e campus. Het gebouw wordt helemaal vernieuwd met veel high tech en richt zich op het onderwijs van de toekomst. Er is ruimte voor onderzoek, leren en werken. Een mooie groene stadscampus t.o. het station en naast de TU/e.

De toptechnologie Brainportregio

Bij Fontys in Eindhoven studeer je in een gezellige studentenstad bij een instituut waar iedereen elkaar kent en dezelfde passie deelt. Met een technische opleiding bij Fontys ga je volop aan de slag met projecten van bedrijven uit de brainportregio. Dit geldt natuurlijk ook voor stages en afstudeeropdrachten.

Brainport is een toptechnologieregio van wereldformaat en de groeiversneller van de Nederlandse economie, met Eindhoven als hart. Er zijn tal van internationale high tech multinationals én start ups gevestigd die betrokken zijn bij onze opleidingen.

Kwaliteit opleidingen zijn goed

Onze opleidingen worden elke paar jaar beoordeeld door een onafhankelijk accreditatieteam. Wij kunnen met trots vertellen dat de kwaliteit scores van onze opleidingen erg goed zijn. Daarnaast zijn we natuurlijk continue in ontwikkeling, niet alleen in het onderwijs maar ook met praktisch onderzoek.

Heb jij passie voor techniek?

Kies bewust en oriënteer je. Bezoek onze open dagen, loop een dagje mee of kom proef studeren. We helpen je graag verder!