Jurgen van der Bragt

Functie: Junior Business Controller
Organisatie: VeldhovenGroup
Afgestudeerd: Bedrijfseconomie & Managerial Controlling

Mijn dagen zien er nooit hetzelfde uit. Maar ik begin altijd met een kop koffie. Ik werk bij de VeldhovenGroep, met merken in haar portfolio als NONO, Sandwich en Turnover. Het kan voorkomen dat ik een dag planning maak en totaal niet aan die werkzaamheden toekom. Zo kon ik bijvoorbeeld vorig jaar mijn agenda compleet om gooien, omdat er een analyse gemaakt moest worden of de aankoop van Dept gewenst was.

Nu ben ik bezig met een project om de kostprijs van artikelen inzichtelijk te maken en onderdeel te laten zijn van het administratieve software pakket. Voor VeldhovenGroup bestaat de kostprijs in ieder geval uit de inkoopprijs en deze kan aangevuld worden met transport kosten, import belastingen en commissies voor agenten.

Naast het kostprijsproject houd ik me bezig met het samenstellen van de budgetten, forecasts en lange termijn planning en het beoordelen hiervan. Ik bespreek bijvoorbeeld met de inkoopmanager wat zijn verwachting is van de productieprijzen en in welke delen van de wereld we de productie gaan uitvoeren.

Jurgen van der Bragt, alumnus bedrijfseconomie Jurgen van der Bragt, alumnus bedrijfseconomie