Jubileum HR4AL | Hack your work happiness

Sfeerafbeelding Fontys

HR4AL bestaat 15 jaar!

Dit jaar viert HR4AL haar 15 jarig jubileum! Daar willen we uiteraard samen met jullie bij stilstaan en wel op donderdag 23 januari 2020. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan we genieten van een inspirerende spreker. Jij bent er toch ook bij? 

De key note speaker van de avond is Geluk Scout & Vitalizer Erik Bemelmans. Erik heeft van geluk zijn werk gemaakt. Zijn missie, of beter gezegd zijn droom, is om Nederland de '6th Blue Business Zone' te maken, waar we net als de inwoners van Okinawa, Ogliastra, Ikaria, Loma, Linda en Nicoya gezond en gelukkig over de 100 jaar oud worden. Volgens Erik moeten we hier binnen onze eigen business context het juiste klimaat voor creëren om zo gelukkige en vitale medewerkers terug te krijgen die letterlijk kleur geven aan hun organisatie en excelleren in hartverwarmende dienstverlening.

Op 23 januari komt Erik ons hier meer over vertellen en komen de thema’s  werkgeluk, werkplezier en werkvermogen anno 2020 aan bod. Met enkele flashbacks naar het verleden en doorkijkjes naar de toekomst bekijken we de ontwikkeling van het thema werkgeluk. De titel van de keynote: Hack your work happiness – In 15 jaar van Human Resource naar Human Being.

We zorgen ervoor dat je vol energie naar huis gaat!

E

EE