Welkom bij Fontys Hogeschool HRM en Psychologie

Fontys Hogeschool HRM en Psychologie wil met haar opleidingen HRM en Toegepaste Psychologie een bijdrage leveren aan het sociaal-maatschappelijk geluk.

Waardigheids-educatie staat centraal. Daarmee wil ze betekenisvol zijn, gelijkwaardigheid uitdragen en de relatie mens & technologie versterken. Naast talentgericht, onderzoekend en wendbaar is betrokkenheid een belangrijke kernwaarde.

Aan de hand van deze kernwaarden gaan we vandaag in gesprek met elkaar. Per bezoeker is er een persoonlijk programma samengesteld. Bezoek ons instituut digitaal en maak kennis met studenten, medewerkers en onze waarden.

Overzicht thema's en medewerkers/studenten

TALENTAngela van Hoek-Jesper Deeben (ovb)-Suzanne Sterk-Niki Vaes-Kirsten WijnansVoorbeelden van medewerkers die de ruimte gekregen en genomen hebben om hun talenten zodanig te ontwikkelen dat loopbaan-switch het gevolg is geweest.
ONDERZOEKENDRuben van Ess-Nicole Wevers (student onderzoek)-Mariƫlle Rosendaal-Janienke Sturm-John FahrenfortDe specifieke onderzoeksmethoden in lectoraten: kwalitatief, kwantitatief, design thinking, narratief.
WENDBAAREveline Kersten-Jaap Geerds-Jasper van der Windt-Martje Pool-Nick Heijder-Janneke van den Heuvel-Marc MuthumaricarOnderwijs/curriculum (her)ontwikkeling gericht op wendbaarheid van student (individuele leerroutes). Herstructurering gericht op kleine teams met uitwisseling tussen kernteams en fases.
BETROKKENNieke Knabben (voorzitter IMR/OC)- Frank van Gaalen (voorzitter studentenfractie IMR/OC, 3e jaars HRM)-Nus WalesonWijze waarop medezeggenschap vorm krijgt (de Raad-IMR/OC) en beleefd wordt.

Persoonlijke programma's