Innovations Insight 2020

Welkom bij Innovations Insight

Dit jaar geen live event waarbij u even langs de projecten van de studenten kunt wandelen, met ze spreken en horen wat ze het afgelopen half jaar allemaal hebben ontdekt, geleerd, getest en ontworpen.

Maar we willen de resultaten van al het harde werken natuurlijk niet zomaar laten verdwijnen. Want er is ontzettend hard gewerkt door alle studenten, docenten en Partnerbedrijven om ondanks de verplichte thuiswerksituatie alle projecten tot een fantastisch eindresultaat te brengen. Een aantal projecten hebben zelfs de Covid-19 situatie als onderwerp van onderzoek en komen met interessante toepassingen.

We heten u daarom van harte welkom bij de online editie van Innovations Insight 2020.

In de kolom hier aan de linkerkant vindt u alle studierichtingen, klik deze aan en dwaal rond langs alle schitterende projecten, die ieder op hun eigen wijze aan u hun resultaat vertellen. Op iedere pagina kunt u ook weer kiezen voor een andere richting. Of via de home knop hier terug komen. U kunt zo vaak terugkomen als u wilt en collega's of bekenden uitnodigen om hier ook een kijkje te komen nemen.

Veel plezier op Innovations Insight 2020.

FHICT Kompas