Ik ben nu ICT-freelancer

Als ICT-freelancer je carrière updaten naar docent?
Dat heeft nogal wat voordelen.

Voordeel 1: Een superleuke werkplek!

Freelancen is leuk, maar misschien mis je soms toch wel de gezellige sfeer van het werken in een team. Bij Fontys Hogeschool ICT werk je in een omgeving waar sfeer en vertrouwen voorop staan. Samen met collega's die net zo gek zijn op ICT-uitdagingen als jij!

Voordeel 2: Een goede werk-privébalans

Je hebt solide en mooie arbeidsvoorwaarden, waaronder de flexibiliteit om je eigen week goed in te delen en te zorgen voor jouw optimale werk-privébalans.

Voordeel 3: Continu kunnen ontwikkelen

De unieke samenwerking met het bedrijfsleven maakt jou de verbindende schakel tussen student, onderwijs en het werkveld. Je krijgt de ruimte om met collega's te experimenteren op vak-inhoudelijke vraagstukken en studie-aanpak. Dit brengt ook jou verder in je vak. Bij FHICT ben je nooit uitgeleerd en blijf je altijd up-to-date.

Voordeel 4: Alle vrijheid die je nodig hebt

Vrijheid is een van de belangrijkste redenen om te gaan freelancen. Gelukkig ervaar je dat bij Fontys Hogeschool ICT ook. Je vult je eigen functie in en hebt de ruimte om lesstof te ontwikkelen op basis van jouw praktijkervaring!

Voordeel 5: Impact maken op de toekomst

Je werkt in een praktijkgerichte werk- en leeromgeving, waarin je studenten stimuleert om het beste uit zichzelf te halen, om uiteindelijk bekwame beroepsprofessionals voor het vakgebied op te leveren.

Ook je carrière updaten? Solliciteer dan direct!