Ik ben nu ergens anders docent

Als docent bij een andere onderwijsinstelling je carrière updaten?
Dat heeft nogal wat voordelen.

Voordeel 1: Een superleuke werkplek!

Fijne collega’s, uitdagende materie en nog belangrijker: inspirerende en gemotiveerde studenten. Jouw werkdag is geen dag hetzelfde en samen met een sterk team aan docenten bouw je aan de toekomst.

Voordeel 2: Een goede werk-privébalans

Solide arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit. Bij Fontys vinden we het belangrijk dat je een goede werk-privébalans hebt, zodat je met plezier in de klas staat.

Voordeel 3: Continu kunnen ontwikkelen

Doceren doe je niet voor de klas, maar in de klas. Samen met je studenten blijf je constant leren en verbeteren. Door onze samenwerking met het bedrijfsleven, waarin jij de schakel bent tussen student, onderwijs en bedrijfsleven, raak je nooit uitgeleerd en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Voordeel 4: Alle vrijheid die je nodig hebt

Je hebt veel vrijheid om je functie in te richten en je krijgt de ruimte om je eigen invulling te geven aan onderzoekend onderwijs. Jouw visie en drive om de volgende stap te zetten, zijn voor ons belangrijk.

Voordeel 5: Impact maken op de toekomst

Je staat als docent bij Fontys Hogeschool ICT aan de voet van veelbelovende carrières. Het is mooi om te zien dat een studieloopbaan met succes afgesloten wordt, maar het is mooier om te zien dat een van jouw studenten 10 jaar later impact op de wereld heeft!

Ook je carrière updaten? Solliciteer dan direct!