Ik ben oud-student

Als oud-student terug naar Fontys Hogeschool ICT?
Dat heeft nogal wat voordelen.


Voordeel 1: Een superleuke werkplek!

Goede oude tijd: studeren aan Fontys Hogeschool ICT. Hard blokken maar ook vooral veel plezier. Met medestudenten én docenten. Een omgeving waarin vertrouwen en sfeer voorop staan. In de tussentijd is er ook wel het één en ander veranderd. Je staat in de rol van docent niet meer traditioneel voor de klas, maar in de klas. Dat maakt het vak extra dynamisch en uitdagend.


Voordeel 2: Een goede werk-privébalans

Als oud-student kun je je als geen ander inleven in jouw studenten. Je hebt daarom de ruimte om je functie naar eigen inzicht in te vullen en bent de schakel tussen student, onderwijs en bedrijfsleven. We belonen je met solide arbeidsvoorwaarden en een goede werk-privébalans.


Voordeel 3: Continu kunnen ontwikkelen

Hoe lang geleden je ook afgestudeerd bent, je bent nooit uitgeleerd. Met al je kennis uit het werkveld verdiep je jezelf met studenten in alle ICT-ontwikkelingen. Daarnaast trek je als docent intensief op met het bedrijfsleven, zodat je gegarandeerd de verbinding met de praktijk hebt.


Voordeel 4: Alle vrijheid die je nodig hebt

Zoals onze studenten zelf de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen, zo krijg je dat als docent ook. Richt je eigen functie in en geef jouw invulling aan onderzoekend onderwijs!


Voordeel 5: Impact maken op de toekomst

Ken je dat moment nog? Met gezonde zenuwen stond je op de gang te wachten tot je werd geroepen en te horen kreeg of je was afgestudeerd of niet. Jij zenuwachtig, maar jouw begeleider niet. Die gaf jou het vertrouwen in jezelf. Mooi om dat terug te kunnen geven toch?


Ook je carrière updaten? Solliciteer dan direct!