Fontys Netwerk Taal en Leren

Webinar "Inspiratie voor Taalonderwijs"

Woensdag 21 april 2021

Ben je toe aan inspirerende voorbeelden om je taalonderwijs betekenisvoller en effectiever te maken?

Sluit dan aan bij de interactieve onlinesessie met Jan T’ Sas, lerarenopleider aan de Universiteit van Antwerpen en auteur van Neejandertaal (Taalbeschouwing vanuit Taalvaardigheid).

Jan laat je zien en ervaren hoe je  leerlingen op een actieve en interactieve manier nieuwsgierig kunt maken naar taal en het taalsysteem.

Tijdstip

Woensdag 21 april, 15.30-17.00 uur

Inspireren, ervaren, uitwisselen

Voor wie

Leraren basisonderwijs, leraren Nederlands in het VO en MBO en andere belangstellenden.

Hoe ziet de inspiratiesessie eruit?

15.30 uur Welkom
15.35 uur Jan T’Sas laat je zelf ervaren hoe je op een leuke en betekenisvolle manier inzicht krijgt in het taalsysteem.
16.30 uur Welke concrete praktijkideeën levert dit op? We wisselen uit in groepen.
17.00 uur Afsluiting

Het webinar is gratis te volgen na inschrijving.

Inschrijven via deze link. Op 19 april ontvang je een mail met daarin de link naar het webinar.

Tot ziens op 21 April,

Anne Kerkhoff, Katinka de Croon & Wilbert Simonse