• Minor voorlichting Health TEC

• Minor voorlichting Age-friendly Service Design

• Minor voorlichting Health TEC

• Combivoorlichting ‘Health TEC’ / ‘MADE for Allied Healthcare’ / ‘Anders denken anders doen’ / ‘Age-friendly Service Design’

• Online symposium Technology and Design in Healthy Ageing

Wil je geïnspireerd worden door innovatieve leeftijdsvriendelijke diensten én producten die door studenten van de opleiding Toegepaste Gerontologie, AD Zorg en Technologie, minor Age Friendly Service Design, minor HealthTEC en Industrieel Product Ontwerpen (IPO) worden gepresenteerd?

Dan is de tweejaarlijkse online symposium het event wat je zoekt. Op woensdag 26 januari 2022 organiseert Fontys voor de 3de keer het symposium waarvoor wij je van harte uitnodigen om als bezoeker aan te sluiten. Het programma vindt plaats in MS Teams (plenaire sprekers en pitches van studenten) en het symposiumvloer vindt plaats in Mural.

Programma 26 januari 2022

08:30 Inloop