Verkorte bachelor Leraar Pedagogiek

De verkorte bachelor Leraar Pedagogiek is een modulaire deeltijdopleiding, waarbij je diverse modules van de bachelor Leraar Pedagogiek volgt. Per jaar volg je 2 modules van ieder 30 ects. Deze verkorte opleiding is bestemd voor studenten met een diploma van een verwante bacheloropleiding, die een tweedegraads lesbevoegdheid in de Pedagogiek willen behalen. Afhankelijk van je vooropleiding duurt deze opleiding 1,5 tot 2 jaar. Je kunt deze opleiding zowel in Sittard als in Tilburg volgen.

Heb je de opleiding tot leraar basisonderwijs (PABO), Social Work (profiel welzijn en samenleving, zorg), CMV of MWD afgerond? Dan kun je een tweejarig traject van vier modules volgen:

Studiejaar 1Studiejaar 2
Module naar keuze van de modulaire deeltijdopleidingLerarenmodule Pedagogisch professional
Lerarenmodule MeesterschapAfstudeermodule

Heb je de opleiding Pedagogiek, Social work (profiel Jeugd), SPH of pedagogische wetenschappen afgerond? Dan kun je een traject volgen van 1,5 tot 2 jaar dat de volgende modules omvat:

Studiejaar 1Studiejaar 2
Lerarenmodule Pedagogisch professionalAfstudeermodule
Lerarenmodule Meesterschap

Instroom vanuit niet-verwante hbo-opleiding

Voor studenten met een afgeronde niet-verwante hbo-opleiding zal door de examencommissie in overleg met de studieadviseur een studieroute voorgesteld worden.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over deze opleiding, neem dan contact op met de administratie via pedagogiektilburg@fontys.nl.

Aanmelden doe je via Studielink.

Sfeerafbeelding Fontys