Voor afgestudeerden

Fontys Applied Science en Technische Natuurkunde vinden een goed contact met hun afgestudeerden belangrijk.

Wij zijn oprecht benieuwd hoe het met jullie carrières en levens gaat. Waar werk je, hoe heb je je talenten ingezet, welke successen zijn op je pad gekomen, wat zijn je toekomstplannen?

Jullie zijn voor onze studenten van belang. Je werkt aan nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied waarover je ongetwijfeld veel interessants hebt te melden. Misschien ben of word je afstudeerbegeleider, stagebegeleider en/of gastdocent. Jullie vertegenwoordigen voor onze studenten de toekomst.

Deze site is een van de middelen om jullie met elkaar en met ons in contact te brengen. En om het contact te behouden. Omdat jullie dat leuk vinden en wij zeker ook!

Aanmelden alumninetwerk

Heb je je tijdens de diploma-uitreiking niet aangemeld om op de hoogte gehouden te worden, dan kun je dat hier alsnog doen:
Alumninetwerk Applied Science
Alumninetwerk Technische Natuurkunde

Heb je vragen, ideeën, nieuws, suggesties?

Neem dan contact op met Angelique Jansen (angelique.jansen@fontys.nl) of bel met 06-54697740.

 • Speeddates met alumni Applied Science
  Sfeerafbeelding Fontys

  Caro Klein

  Richting: Food (Technologie)

  Profiel

  Hi, mijn naam is Caro, en op dit moment ben ik halverwege mijn afstudeerstage bij De Vegetarische Slager,Unilever. Ik werk hier aan een afstudeeronderzoek met als doel procesoptimalisatie. Zelf heb ik gekozen voor de richting Science en Food omdat voeding naar mijn mening altijd interessant blijft. Mijn eerste stage heb ik gelopen aan Aarhus University in Denemarken waar ik onderzoek deed naar de compositie van melk en een vegetarisch stremsel. Mijn DAS was een onderzoek naar veganistische kaas in samenwerking met Royal Bel Leerdammer. Door het volgen van de cursus Sales in de Laboratorium Branche, werd ik nieuwsgierig naar mogelijkheden om Applied Science te verbreden. Hierdoor heb ik gekozen voor de externe minor International Sales and Accountmanagement. Ook ben ik lid geweest van de opleidingscommissie, waardoor ik een brede kennis heb over de opleiding. Heb jij vragen over de richting Science en Food, mogelijkheden tot stages, een externe minor of algemene vragen over de opleiding, dan vertel ik daar graag meer over!

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (20:00 - 20:30 uur)
  Dinsdag 23 februari (19:30 - 20:00 uur)
  Woensdag 24 februari (20:00 - 20:30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Floor Fraters

  Richting: Biologie / Technologie

  Profiel

  Ik ben in 2016 Applied Science gaan studeren. Ik heb gekozen voor het Life-profiel maar ik wist al snel dat ik meer wou doen. Ik ben toen vakken van het Technology-profiel gaan opnemen in mijn keuzevakken. Uiteindelijk heb ik bijna elk technologie vak en een paar food vakken gevolgd. De combinatie Life-Technologie kan ik iedereen aanbevelen omdat hier veel vraag naar is en het is een enorm interessant vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan de voedingsindustrie, waterzuiveringen, biomaterialen, de ontwikkeling en productie van medicijnen/vaccins. Mijn eerste stage deed ik in de ontwikkeling van zuiveringsprocessen (chromatografie) van een vaccin en mijn afstudeerstage deed ik in de fermentatie van smaakstoffen. In Nederland hebben we veel kennis over biotechnologie zoals in Wageningen, Leiden en Delft. Ik ben voor mijn minor daarom een half jaar in Wageningen gaan studeren. In april 2020 viel mijn oog op het bedrijf Janssen omdat ze bezig zijn met een corona-vaccin. Ik heb met ze gebeld en kreeg ik een baan aangeboden op de afdeling Bioprocessing. Hier zijn we dag en nacht bezig met de procestechnologie achter de productie van biologicals (medicijnen in de vorm van eiwitten).

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (13:00 - 13:30 uur)
  Woensdag 24 februari (13:30 - 14:00 uur)
  Donderdag 25 februari (10:00 - 10:30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Rick Verschuijten

  Richting: Biologie

  Profiel

  Hoi allemaal, Mijn naam is Rick Verschuijten en ik ben in 2018 afgestudeerd in de richting Science & Life. Naast alle projecten en vakken die ik tijdens opleiding heb gedaan en gevolgd ben ik actief geweest in de activiteitencommissie en het bestuur van studievereniging Planck. Tijdens mijn minor is er een artikel wat ik heb geschreven voor een project gepubliceerd in het blad Analyse. Verder heb ik stage gelopen bij Philips Handheld Diagnostics en ben ik afgestudeerd bij stichting PAMM. Bij de laatste mocht ik blijven werken nadat ik was afgestudeerd. Hierna heb ik een uitstapje gemaakt naar de commerciële kant, waar ik accountmanager was bij Sanbio BV. Sanbio is een distributeur van onder andere ELISA’s, antilichamen, eiwitten en andere tests voor veel verschillende laboratoria door de hele Benelux. Op dit moment werk ik op het klinisch lab in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (10:00 - 10:30 uur)
  Dinsdag 23 februari (10:00 - 10:30 uur)
  Dinsdag 23 februari (10:30 - 11:00 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Laxsa Nagalingam

  Richting: Chemie

  Profiel

  Hoi allemaal, ik ben Laxsa en ben 23 jaar. Na het behalen van mijn havo-diploma (N&G en N&T) begon ik in 2016 aan de studie Applied Science aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Na een brede eerste jaar is mijn interesse in scheikunde nog groter geworden en heb ik gekozen voor het profiel Science & Materials. Tijdens mijn verdere studie heb ik mij vooral verdiept in organisch- en polymeerchemie. Ook heb ik verschillende keuze vakken uit de andere profielen gevolgd om zo mijn kennis te verbreden. Tijdens mijn eerste stage heb ik onderzoek gedaan aan bindmiddelen (coatings) en voor mijn afstudeerstage heb ik onderzoek gedaan aan vloeibaar kristallijne materialen voor applicatie in slimme ramen. Omdat ik nog niet volleerd was, ben ik meteen na mijn afstuderen begonnen aan de Pre-master Molecular Systems and Materials Chemistry aan de TU/e.

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (10:00 - 10:30 uur)
  Vrijdag 26 februari (10:00 - 10:30 uur)
  Vrijdag 26 februari (10:30 - 11:00 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Shanie Everts

  Richting: Chemie

  Profiel

  Mijn naam is Shanie Everts en ik ben projectleider bij Brightlabs BV. Dit bedrijf richt zich op productkwaliteit in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan analytisch chemische methode ontwikkeling en validatie die voornamelijk gericht is op de farmaceutische- proces- en voedselindustrie. Maar bijvoorbeeld ook aan routinematige analyses ter ondersteuning van kwaliteitscontrole, vraagstukken vanuit de klant vertalen naar een meetbaar proces en meedenken in een betrouwbare monstername. In 2016 verliet ik Fontys en ben ik als chemical engineer de arbeidsmarkt gaan betreden. Ik startte als Solid State chemicus in de farmaceutische industrie en na bijna twee jaar zocht ik de printindustrie op als R&D analist. Ik kreeg gauw in de gaten dat mijn interesse meer uit ging naar procesoptimalisatie en na een half jaar mocht ik aan de slag als junior projectmanager in de textielindustrie. De focus van het project werd gelegd op het uitfaseren van een bepaald oplosmiddel uit het productieproces. Na ongeveer twee jaar werd een specifieke richting voor het nieuwe productieproces gekozen waarmee voor mij de uitdaging naar het zoeken van een alternatief proces tot een einde kwam. Mijn ambitie om door te blijven ontwikkelen als projectmanager werd natuurlijk niet beëindigd dus ben ik met frisse energie aan de slag gegaan bij Brightlabs. Tussendoor heb ik ook een cursus gevolgd en ben ik sinds januari dit jaar gecertificeerd projectmanager (IPMA Level D).

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (12:30 - 13:00 uur)
  Donderdag 25 februari (12:00 - 12:30 uur)
  Donderdag 25 februari (12:30 - 13:00 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Fenne de Kleijne

  Richting: Food Chemie

  Profiel

  Hee jij! Mijn naam is Fenne, ik ben 24 jaar en inmiddels alweer ruim een jaar afgestudeerd. Naast mijn werk ben ik bezig met mijn sport korfbal (als speelster en bestuurslid), Netflixen op de bank en afspreken met vrienden. Ik ben destijds begonnen aan de versnelde route van Applied Science omdat ik, als vwo'er en een jaar universiteit achter de rug, uitgedaagd wilde worden in het eerste jaar. Vervolgens heb ik gekozen voor de richting Science&Materials, vanwege mijn voorkeur voor organische chemie. Daarnaast heb ik mijn 3e-jaars stage in Zweden afgerond en ben vervolgens afgestudeerd bij Aspen in Oss, een farmaceutisch bedrijf dat makkelijk gezegd de werkzame stof in een medicijn maakt. Ik heb het erg naar mijn zin en ben op dit moment bezig om mij te specialiseren in Process Safety Testing, een belangrijk onderdeel binnen de chemische industrie, waarbij ik nog steeds werk op het lab en bezig ben met het vergroten van mijn kennis.

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (19:30 - 20:00 uur)
  Woensdag 24 februari (19:00 - 19:30 uur)
  Vrijdag 26 februari (19:00 - 19:30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Tom Vroomen

  Richting: Technologie

  Profiel

  Hallo mijn naam is Tom Vroomen en ik ben afgelopen zomer afgestudeerd. Ik heb na het 1e jaar gekozen voor de studierichting Science & Technology met voornamelijk food vakken als extra vakken. In het derde jaar heb ik stagegelopen bij Bodec BV. in Helmond. Hier heb ik een kostenanalyse gedaan om op verschillende units te draaien waarbij gekeken werd naar de energiedragers.  In het vierde jaar heb ik mijn aftsudeerstage bij Syngaschem in Eindhoven gedaan. Hier heb ik onderzoek gedaan naar het optimaliseren van elektroden gebaseerd op Nikkelfosfide voor gebruik in zure zero-gap waterelektrolyse. Op dit moment ben ik op zoek naar een baan in de procestechnologie. Dit doe ik doormiddel van onderzoek te doen op verschillende websites en via LinkedIn waar voornamelijk recruiters mij benaderen.

  Beschikbaar op:

  Dinsdag 23 februari (13:30 - 14:00 uur)
  Woensdag 24 februari (12:00 - 12:30 uur)
  Donderdag 25 februari (11:00 - 11:30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Inge van den Boogaert

  Richting: Technologie

  Profiel

  Hi! Ik ben Inge, ik ben 22 jaar oud en kom uit Weert. Ik houd enorm veel van sporten, goede koffie en drink graag een biertje met mijn vrienden. Tijdens mijn studie AS heb ik voor de technologie richting gekozen met veel keuzenvakken uit de food richting. Ik heb stage gelopen in Engeland waar ik onderzoek heb gedaan naar duurzame waterzuivering & ik heb mijn afstudeerstage uitgevoerd bij Wetsus. Hier heb ik zelf een duurzame batterij ontworpen en gemaakt. Met dit laatste onderzoek heb ik in 2020 de tweede plek behaald bij de Gouden Spatel. Momenteel ben ik druk bezig met de pre-master Chemical Engineering aan de TU/e waar ik me specialiseer in de richting chemische procestechnologie.

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (14:00 - 14:30 uur)
  Dinsdag 23 februari (16:00 - 16:30 uur)
  Vrijdag 26 februari (14:00 - 14:30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Marc Hendrikx

  Richting: Technologie

  Profiel

  Beste speeddater, Mijn naam is Marc Hendrikx, ik ben vierdejaars student in de richting chemische technologie. Heb jij nog veel twijfel en weet je niet welke studierichting jij wilt kiezen, en wil je meer te weten komen over de richting chemische technologie, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voordat ik begon met de opleiding Applied Science heb ik MBO niveau 3 en 4 afgerond. Dit was in de chemische richting. Ik was in mijn eerste jaar daarom ook vastberaden om het profiel science & materials te kiezen. Totdat ik kennis maakte met de richting chemische technologie. Deze dynamische tak van sport spreekt mij erg aan. Vooral omdat technologen te maken hebben met chemische processen op grote schaal.  Wil jij inzicht en uitleg krijgen wat je als toekomstige technoloog leert, en hoe je dit later in het werkveld toepast. Meld je nu bij mij aan!

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (15:30 - 16:00 uur)
  Dinsdag 23 februari (16:30 - 17:00 uur)
  Donderdag 25 februari (15:30 - 16:00 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Jeppe de Haardt

  Richting: Technologie

  Profiel

  Ik ben Jeppe de Haardt, 23 jaar en ik woon in Boven-leeuwen. In mijn vrije tijd ga ik graag wat drinken met vrienden of sleutel ik met hen aan een crazy cross auto. In 2019 ben ik afgestudeerd bij Kraft Heinz met het project in-line viscositeitmeting in het ketchupproces, waar ik momenteel nog steeds werkzaam ben als procestechnoloog. In het eerste jaar van de opleiding wist ik al vrij snel dat de richting Science en Technology het beste bij mij paste, ’’chemie in het groot’’. In de vervolgjaren heb ik leuke technologische projecten mogen uitvoeren als het ontwerpen van een drinkwaterfabriek vanuit zeewater of het terugwinnen van energie uit restwarmte. Mijn huidige functie bij Heinz bestaat uit diverse werkzaamheden, waardoor iedere dag anders is, wat het erg leuk en uitdagend maakt. De ene dag ben je bijvoorbeeld een procesregeling aan het optimaliseren en de dag erna mag je op zoek naar de oorzaak van een productafwijking.

  Beschikbaar op:

  Dinsdag 23 februari (15:00 - 15:30 uur)
  Woensdag 24 februari (11:00 - 11:30 uur)
  Donderdag 25 februari (13:00 - 13:30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Zaki Al Salihi

  Richting: Chemie

  Profiel

  Mijn naam is Zaki Al Salihi, 28 jaar en een enthousiaste chemicus met een enorme commerciële drive. In 2017 is mijn reis officieel gestart na de opleiding Applied Science. Ik kwam gauw achter dat ik mijn kennis breed wil inzetten en bij het geheel betrokken wil zijn, van A t/m Z. Het was vooral zoeken naar wat de mogelijkheden zijn buiten het lab. Op dit moment ben ik werkzaam als Commercieel Manager bij Normec Foodcare en ik ben vorig jaar gestart met een Master in management. Sinds deze maand begint mijn afstudeertraject, maar zonder Applied Science had ik nooit gestaan waar ik nu sta. Ben je benieuwd naar mijn verhaal en wil je sparren over welke keuzes je kan overwegen? Meld je aan voor een speeddate!

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (17:00 - 17:30 uur)
  Dinsdag 23 februari (12:00 - 12:30 uur)
  Vrijdag 26 februari (10:00 - 10:30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Bas Heitzer

  Richting: Biologie

  Profiel

  Ik ben Bas Heitzer en ben afgestudeerd in 2019 in de richting Sience and Life. Als 3e jaars stage heb ik onderzoek gedaan naar metabolische producten van sponzen in Australië. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij de afdeling pathologie in het universitair ziekenhuis van Maastricht. Daar heb ik gewerkt aan een methode om expressie van bepaalde genen aan te tonen en of dit te maken heeft met bepaalde verplaatsing van tumoren. Ik ben nu bezig met de master BioBasedMaterials bij Maastricht University. Tijdens de master krijg je de benodigde kennis die nodig is om nieuwe, biobased materialen te kunnen ontwikkelen. Verschillende vakgebieden hierin zijn: materiaalkunde, organische chemie en moleculaire biologie. Anngezien ik Science and Life heb gekozen, heb ik mijn chemische kennis flink moeten bijspijkeren aan het begin van de master. De master zelf is vrij chemisch ingericht, maar nu met afstuderen ben ik met een biologisch onderzoek bezig. Ik probeer namelijk planten, eiwitten van mosselen te laten maken. Deze eiwitten kan ik dan vervolgens gaan gebruiken om een bio-inspired/ bio-based product te ontwikkelen. Wil je meer weten over dit onderzoek of iets anders van mijn studieloopbaan, plan dan een speeddate in! 😊

  Beschikbaar op:

  Dinsdag 23 februari (19:30 - 20:00 uur)
  Woensdag 24 februari (21:00 - 21:30 uur)
  Donderdag 25 februari (21:00 - 21:30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Loes Geurts

  Richting: Chemie / Food

  Profiel

  Ik ben Loes Geurts, 21 jaar oud en een alumni van Fontys Hogescholen Applied Science. Na het eerste jaar koos ik voor de richting Science & Materials met de keuzevakken van de richting Science & Food. Ik was toen nog zoekende naar de richting waar ik uiteindelijk in terecht wilde komen. Mijn derdejaars stage heb ik uitgevoerd in het buitenland, namelijk in Zweden. Dit was een zeer intense leerervaring waar ik echt van genoten heb, omdat ik mezelf graag uitdaag! Vervolgens heb ik een externe minor gedaan aan het Institute of Life Sciences van Hogeschool Utrecht genaamd Food & Pharma. Onderzoek uitvoeren naar voeding en gezondheid in combinatie met chemie leek mij ontzettend interessant. Om deze reden heb ik als afsluiting van de studie mijn afstudeerproject uitgevoerd aan de Division of Human Nutrition & Health van Wageningen University & Research. Door de vrijheid om zelf de opleiding in te delen, kwam ik er op mijn eigen manier achter waar mijn interesses liggen. Graag wil ik verder studeren met een Master in de richting Human Nutrition & Health Sciences.

  Beschikbaar op:

  Dinsdag 23 februari (13.00-13.30 uur)
  Woensdag 24 februari (10.30-11.00 uur)
  Donderdag 25 februari (16.00-16.30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Dennis Musters

  Richting: Chemie

  Profiel

  Mijn naam is Dennis en ik heb in het tweede jaar gekozen voor de richting science and materials. Tijdens de studie heb ik veel gedaan om te ontdekken wat ik echt leuk vind om later te doen. Ik heb een stage uitgevoerd bij een waterschap waarin de vraag: van toilet papier naar T-shirt centraal stond. In de minor heb ik gekozen voor een externe minor in het beroeps onderwijs. Mijn afstudeer stage was een stage gericht op het werken op een R&D. Bij de R&D kwam ik erachter dat ik het niet zo leuk vond op het laboratorium dan gedacht. Nu ben ik werkzaam binnen een ingenieursbureau waar ik verantwoordelijk ben voor de kosten van projecten.

  Beschikbaar op:

  Dinsdag 23 februari (12.30-13.00 uur)
  Woensdag 24 februari (12.30-13.00 uur)
  Vrijdag 26 februari (12.00-12.30)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Lisanne Zwanenburg

  Richting: Biologie

  Profiel

  Tijdens mijn studie was voor mij als snel duidelijk dat de richting van microbiologie op wilde. Voor mijn eerste stage van 5 maanden, ben ik naar Zwitserland afgereisd. In het plaatsje Davos heb ik gewerkt binnen SIAF. Een bedrijf dat zich richt op astma en allergieën. Zelf heb ik hier niet gefocust op astma of allergieën, maar wel op de gelijke manier van werken. Deze technieken heb ik gebruikt om een opzet te maken, voor de bestrijding van MRSA infectie die kan ontstaan tijdens een implantaat operatie. Een stage in het buitenlands is in ieder geval een grote ervaring om nooit te vergeten, iets waar je meer leert dan alleen op studiegebied. Mijn eindstage heb ik uitgevoerd binnen de medische microbiologie op het MUMC+ Maastricht. Hier heb ik binnen de ''soagroep'' gewerkt in samenwerking met de GGD Zuid-Limburg. Mijn onderzoek was gericht op het uitvinden of Mycoplasma Genitalium seksueel overdraagbaar bleek te zijn en dus een SOA zou zijn. Voor dit onderzoek heb ik ook mogen presenteren op het BAMA-symposium. Momenteel werk ik als laboratorium coördinator binnen de universiteit van Maastricht. Een baan waarbij het labwerk iets minder naar voren komt, maar wel erg afwisselend is. 

  Beschikbaar op:

  Woensdag 24 februari (9.30-10.00 uur)
  Woensdag 24 februari (13.00-13.30 uur)
  Donderdag 25 februari (19.00-19.30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Michelle Gian

  Richting: Chemie

  Profiel

  Tijdens mijn opleiding heb ik me voornamelijk gefocust op duurzaamheid en polymeerchemie. Daarnaast ben ik veel projecten aangegaan omtrent 3D-printen, recycling van polymeren en het onderzoeken van materiaaleigenschappen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de master Biobased Materials (Maastricht Universiteit). Ik ben nu bezig met mijn afstudeerstage bij het Aachen-Maastricht Institute for Biobased Materials waar ik onderzoek doe naar de Life Cycle Assessment van verschillende productieroutes om biobased tereftaalzuur te produceren met als startmateriaal de grassoort Miscanthus.

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (10.00-10.30 uur)
  Maandag 22 februari (16.00-16.30 uur)
  Vrijdag 26 februari (12.00-12.30 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Matthijs Boidin

  Richting: Biologie

  Profiel

  Momenteel werk ik als Account Manager bij Eurofins Food Feed and Water testing. Eurofins is een enorme speler tussen de commerciële laboratoria. Eurofins heeft binnen Nederland een aantal locaties en wereldwijd z'n 800 labs. Persoonlijk ben vooral werkzaam in de regio Rotterdam. Als Acount Manager ben ik de schakel tussen de klanten en het lab. Ik verkoop de analyses die op het lab uitgevoerd worden. Het spel wat gespeeld wordt tussen klanten en de commerciële labs is heel interessant. Ondanks dat ik niets in het lab uitvoer wordt wel van mij verwacht dat ik weet waar het over gaat. Een opleiding zoals Applied Science biedt hier in mijn ogen een hele stabiele basis voor.

  Beschikbaar op:

  Maandag 22 februari (20.30-21.00 uur)
  Dinsdag 23 februari (20.30-21.00 uur)
  Woensdag 24 februari (19.30-20.00 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Pim Poldervaart

  Richting: Chemie

  Profiel

  Tijdens mijn studie van Applied Science heb ik mij gericht op materiaal ontwikkeling en daarnaast ook de proces kant meegenomen.

  Momenteel ben ik werkzaam bij Vertex-Dental als Development engineer en ben ik vooral bezig met het ontwikkelen van 3D printbare dentale materialen en het schrijven documenten om te bewijzen dat we aan de bijbehorende wetgeving voldoen.

  Beschikbaar op:

  Woensdag 24 februari (19.30-20.00 uur)
  Vrijdag 26 februari (17.00-17.30 uur)
  Vrijdag 26 februari (17.30-18.00 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Willem Seegers

  Richting: Chemie

  Profiel

  Tijdens mijn studie, Applied Science, heb ik het profiel science & materials gekozen. Met dit profiel heb ik me gefocust in polymeer- en analytische chemie middels verschillende projecten en stage. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik een klein uitstapje gemaakt door te kiezen voor een technologische afstudeerstage. Vervolgens heb ik nog een aantal maanden bij dit bedrijf gewerkt als production engineer. Op dit moment zit ik weer in de schoolbanken en ben ik bezig met de premaster Chemical Engineering aan de TU/e.

  Beschikbaar op:

  Dinsdag 23 februari (20.00-20.30 uur)
  Woensdag 24 februari (17.00-17.30 uur)
  Donderdag 25 februari (17.30-18.00 uur)

  Sfeerafbeelding Fontys

  Peter de Wijze

  Richting: Chemie

  Profiel

  In 2011 ben ik afgestudeerd bij Applied Science in de richtingen 'Molecular Science & Engineering' en 'Communication & Commerce'. Na mijn afstuderen bij Kingspan Insulation BV ben ik gaan werken bij Vertex-Dental BV als Development Engineer. Na een paar jaar werd ik onderdeel van het inkoop-team en de laatste 2 jaar daar heb ik dit gecombineerd met het managen van de productieafdeling. Toen ik klaar was voor een nieuwe uitdaging, ben ik bij VSH gaan werken als Tactisch Inkoper. Na het inzetten van wat nieuwe projecten, kwam ik erachter dat ik graag verder wilde als ondernemer. Ik ben een paar jaar geleden met een paar anderen een bedrijf gestart waarbij we 3D printbare vloeistoffen produceren en verkopen. Dat is wat ik momenteel voornamelijk doe, naast wat werkzaamheden (parttime) als artiestmanager van een Nederlandstalige singer-songwriter.

  Beschikbaar op:

  Dinsdag 23 februari (15.30-16.00 uur)
  Woensdag 24 februari (14.00-14.30 uur)
  Donderdag 25 februari (14.00-14.30 uur)