Anne-Elysa van Vugt

Sfeerafbeelding Fontys

Er is veel dat ik kan schrijven over vier jaar Fontys. De ups en downs, de lessen, de docenten... maar terugdenkend aan mijn tijd op de academie zal er één ding zijn waar ik altijd heel dankbaar op terug kijk.
Dat zijn niet de 'officiële' lessen, maar dat is de wijze waarop ik geleerd heb mijzelf te ontwikkelen en om naar buiten te durven treden. Toen ik hier begon was ik een heel ander persoon en ik had nooit durven dromen dat ik nu na vier jaar met zoveel meer ervaring en zelfkennis de deur uit zou lopen.
Fontys leerde mij mijn dromen kennen. De weg naar mijn toekomstdroom is pas net begonnen. Maar mede door mijn ervaringen bij Fontys durf ik die weg nu te bewandelen. Waar het mij uiteindelijk naartoe gaat brengen? Voor nu eerst naar Ieper, België, maar daarna? Terug naar Nederland of verder de wereld in? Niemand die het nu nog zou kunnen zeggen. Maar ik droom van een toekomst waarin kunst aan de basis kan staan voor het vertellen van verhalen, verhalen die belangrijk zijn voor mij en voor de maatschappij en die ik in de toekomst hoop te mogen delen met anderen. Dat is de weg die ik nu ga bewandelen. 

Na vier jaar kan ik zeggen dat ik dankbaar ben voor de docenten die mij hebben gesteund, mij hebben geholpen en mij hebben gemotiveerd. 

Een welgemeend dank je wel; voor het helpen vinden van mijn toekomstdromen.