Indeling gebouw

Indeling van het gebouw

Het gebouw is als je de eerste keer binnenkomt erg complex, vandaar dat je bij de balie een plattegrond kunt verkrijgen. We hopen dat je hiermee snel je weg vindt in het gebouw. Ieder gedeelte van het gebouw is voorzien van een letter, van A tot en met E. Deze letters vind je terug in de bewegwijzering, op de plattegrond maar ook in de nummers van de diverse ruimtes.
A - het deel dat gesitueerd is rondom de Concertzaal
B - het lange deel aan de Oude Dijk
C - het deel dat gesitueerd is aan de Stadstraat en aan de Zwijsenstraat
D - het deel aan de Zwijsenstraat
E - Villa aan de Zwijsenstraat
F - het Pakhuis naast de Villa

Sfeerafbeelding Fontys

Niveauverschil in gebouw

Het centrum van Tilburg ligt op een grote, platte zandheuvel. Je merkt aan het gebouw dat dit op een helling ligt. Tussen het straatniveau van de Schouwburgring en het straatniveau van de Stadstraat (einde Oude Dijk) zit een verval van ca. 2 meter. Als je het gebouw via de hoofdingang betreedt en op dat niveau het A-blok verlaat en doorloopt in het B-blok, merk je dat je daar op de 1e etage bent beland.

Ingang 1 en Ingang 2

Het gebouw is te betreden via de hoofdingang aan het Zwijsenplein 1 (ook wel ingang I genoemd) en via de ingang aan de Zwijsenstraat (ook wel ingang II genoemd). Openingstijden van het gebouw vind je op de FHK Gebouwenkalender op de FHK-portal.

Neem een kijkje in het gebouw