Events

Events

Als FHK organiseren wij uiteenlopende projecten en evenementen. Hierbij werken wij samen met studenten uit verschillende kunstenopleidingen. De combinatie van verschillende opleidingen in één project of evenement is wat zo typerend is voor FHK. Wij hebben 20 opleidingen onder één dak en we zoeken graag de verbinding en samenwerking op om elkaar te versterken.

Vaak zijn deze projecten en evenementen ook toegankelijk voor publiek. Ben je geïnteresseerd in één van onze opleidingen? Bijvoorbeeld omdat je een kunstenstudie overweegt. Kom dan eens kijken op één van onze evenementen! Je krijgt dan een goed beeld van wat je kunt bereiken met een studie in de kunsten. Alles wat voor en door studenten georganiseerd wordt, vind je terug in de FHK agenda (zie link hieronder).