Academie voor Muziekeducatie

Lianne de Jongh

Lianne is hét voorbeeld van iemand die vanuit haar eigen muzikale zoektocht haar richting als muzikale inspirator heeft vorm kunnen geven. Vanuit haar eigen muzikale bewustzijn zet zij haar passie in als middel om doelen met lerenden te bereiken. Hierbij werkt zij het liefste in een context waar zij onderwijs kan ontwerpen waarbij oog is voor de vorming van de muzikale identiteit van individuen in een maatschappelijke interculturele context. Ze is voor ons de belichaming van de muzikale inspirator die wij in gedachten hebben.

Lianne straalt rust en kunde uit en heeft daarbij oog voor iedereen om haar heen. Ze is een natuurlijke muzikale leider en een veel gevraagd muzikante. Lianne is een prachtige violiste die iedere uitdaging aangaat. Daarbij verkent ze al haar muzikale mogelijkheden én die van anderen.

Daarnaast is Lianne een zeer actieve en sociale student. Ze is enorm betrokken bij de opleiding. Dit uit ze onder andere door actief te zijn in de opleidingscommissie van de opleiding. Maar ook taken zoals het organiseren van concerten pakt Lianne vol enthousiasme op. Lianne geniet van het samenwerken met studenten, docenten en het werkveld. Ze is altijd geïnteresseerd in de ander en respectvol.

Lianne is een dame met een doel die in staat is om dit doel vanuit eigenheid te vertalen naar de praktijk. Tel dat op bij haar maatschappelijke betrokkenheid en dan heb je echt alles in huis om door middel van muziek de wereld een beetje mooier te maken.