Rockacademie

Carlota Lopez van de Logt

Bijna vier jaar geleden hebben we Carlota leren kennen als een enorm gedreven persoonlijkheid met een grote passie voor muziek. Geboren in Tarragona en getogen in Salou in Spanje, kwam ze vastberaden naar Nederland, want ze wilde bij ons elektrische gitaar komen studeren.

Wanneer iemand drie keer auditie doet om toegelaten te worden tot Rockacademie en deze opleiding afsluit als gitarist van de Nederlandse kandidaat voor het Eurovisie Songfestival, dan hebben we het over iemand met een plan. Dit plan is inmiddels meer dan geslaagd.

Zij is een veel gevraagde gitarist, zowel binnen als buiten de opleiding weet men haar te vinden. Haar kracht zit hem vooral in de manier waarop zij een song kan begeleiden. Intuïtief voelt zij aan wat een liedje nodig heeft en vult daardoor de gitaarpartijen perfect in.

Met haar Spaanse muzikale achtergrond weet zij ook op de akoestische gitaar een mooie en degelijke toon te maken. Hierdoor is zij vooral breed inzetbaar en beheerst zij meerdere stijlen.

Maar boven dit alles is zij vooral als mens zeer prettig om mee samen te werken. Door haar “drive”, passie en enthousiasme brengt zij mensen samen waardoor het collectief beter presteert en de band beter klinkt. Met recht een ambassadeur voor onze opleiding.

Sfeerafbeelding Fontys