Nacht van de Kunsten

Vrijdag 21 december 2018

Nacht van de Kunsten brengt je in kerststemming!

Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) opent de vrijdag voor Kerst haar deuren voor de Nacht van de Kunsten. Een feestelijk aftrap van de feestdagen met keuze uit met vele mooie performances van de talentvolle FHK-studenten!

Sfeervolle, prikkelende avond uit Tijdens de Nacht van de Kunsten kunt u de hele avond genieten van optredens van nieuwe conservatoriumopleiding AMPA, Dance Academy, Muziek- en Musicaltheater en Rockacademie. Ook studenten van de Academy of Art, Communication and Design (ArtCoDe) en Academy of Circus and Performance Art (ACaPA) verzorgen visuele traktaties. Bovendien trakteren we u op prachtige interdisciplinaire voorstellingen.

Met 1 ticket toegang tot vele voorstellingen!

Programma Nacht van de Kunsten

Om u alvast een beeld te geven van de Nacht van de Kunsten, kunt u hier het programma van vorig jaar raadplegen. Het programma van editie 2018 volgt z.s.m. op fontys.nl/fhkagenda