DENK GROTER DEBAT

Denk Groter Debatten zijn ontmoetingen tussen Fontysstudenten en aansprekende toppers uit bijvoorbeeld het bedrijfsleven, de entertainmentwereld, politiek of sport. Het doel van het Denk Groter Debat is studenten te stimuleren en inspireren door ze in contact te brengen met mensen die hebben bewezen Groter te Denken.

Het Denk Groter Debat komt naar Sittard! In het kader van ons 40-jarig jubileum hebben wij een speciale gast uitgenodigd. Naast onze studenten wordt ook het werkveld uitgenodigd om het Denk Groter Debat bij te wonen.

Datum: 17 juni 2019
Tijdstip: vanaf 16.00 uur
Locatie: Stadsschouwburg De Domijnen in Sittard

Volg ons ook op sociale media