LEZINGEN

Iedere maand organiseert een van onze opleidingen een lezing, die gratis toegankelijk is voor studenten, (oud)-medewerkers, alumni en onderwijsprofessionals.

Bekijk hieronder het programma.

• Jubileumlezing: ‘Het geluk van Limburg”

Al duizenden jaren denken mensen na over onze plek in het heelal. Waarom zijn wij er? Zijn wij alleen? Zijn wij speciaal? Zo zegt de Bijbel dat wij geschapen zijn naar het beeld van God. De wetenschap lijkt daarvan minder overtuigd. Toch lijken natuurconstanten in het heelal exact afgestemd te zijn op het ontstaan van intelligent leven. Hoe kan dat? Gaan schepping en wetenschap hand in hand? Of zijn er wellicht antwoorden te vinden vanuit moderne wetenschappelijke inzichten? Laat u meenemen in een zoektocht naar antwoorden!

• Bijspijkercursus wiskunde

Volg ons ook op sociale media

#fontyssittard #wijzijnfontys