REÜNIE

Fontys Lerarenopleiding Sittard bestaat 40 jaar! Dit vieren we met een reünie op zaterdag 12 oktober 2019.

Save the date!

Voor het eerst in haar veertigjarig bestaan organiseert Fontys Lerarenopleiding Sittard een reünie voor oud-studenten en medewerkers. Kom herinneringen ophalen en ervaringen uitwisselen tijdens een meet & greet in onze school aan de Monseigneur Claessensstraat in Sittard!

Aanmelden!

Wil jij, samen met je oud-studiegenoten, aanwezig zijn bij de reünie? Dat kan! Vanaf nu kun je je aanmelden.

Noteer 12 oktober vanaf 20.00 uur in je agenda en praat je oud-klasgenoten/collega's bij. Zo kunnen we er samen met jullie een groots feest van maken!

Volg ons ook op sociale media

#fontyssittard #wijzijnfontys