REÜNIE

Fontys Lerarenopleiding Sittard bestaat 40 jaar! Dit vieren we met een reünie op zaterdag 12 oktober 2019.

Save the date!

Sfeerafbeelding Fontys

Voor het eerst in haar veertigjarig bestaan organiseert Fontys Lerarenopleiding Sittard een reünie voor oud-studenten en medewerkers. Na een meet&greet in het nieuwe gebouw aan de Mgr. Claessensstraat volgt een feestavond in de aangrenzende stadsschouwburg. Kom herinneringen ophalen en ervaringen uitwisselen!

Save the date!

Wil jij, samen met je oud-studiegenoten, aanwezig zijn bij de reünie? Dat kan! Vanaf begin maart kun je je aanmelden via deze website.

Noteer 12 oktober in je agenda en praat je oud-klasgenoten bij. Zo kunnen we er samen met jullie een groots feest van maken!

Aanmelden

Wil je een bericht ontvangen zodra je je kunt aanmelden? Laat dan je gegevens achter via 'aanmelden nieuwsbrief'. Regelmatig versturen we een update over het jubileumjaar, waar ook meer informatie over de reünie in zal verschijnen.

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys

Volg ons ook op sociale media

#fontyssittard #wijzijnfontys© FONTYS LERARENOPLEIDING SITTARD

Fontys Lerarenopleiding Sittard is een kleinschalige hogeschool binnen het grote Fontys. Studenten leren elkaar snel kennen en voelen zich snel thuis bij onze opleiding. Ons gebouw beschikt over prima studiefaciliteiten en de docenten zijn makkelijk bereikbaar. We zien studenten al snel als aankomend collega en dat schept een speciale band. Niet voor niets is onze lerarenopleiding in Sittard al jaren de beste lerarenopleiding van Nederland. Lees meer.