SINT JOEP

Op 19 maart 2019 kunnen bezoekers weer genieten op de grootste jaarmarkt van Nederland. Sint Joep is al meer dan 200 jaar een geliefde markt in ons prachtige Sittard. Ook Fontys Lerarenopleiding Sittard is aanwezig om bezoekers te informeren, enthousiasmeren en te inspireren. Kom jij bij ons langs?

Al meer dan 200 jaar wordt in de binnenstad van Sittard de jaarmarkt St. Joep georganiseerd. Gezellig struinen door de slingerende straatjes in de eeuwenoude binnenstad van Sittard. Meer dan 350 marktkooplieden, standwerkers en artiesten zorgen een markt vol levenslust. Dat kun je zien, voelen, horen en proeven.

In het kader van haar 40-jarig jubileum zal Fontys Lerarenopleiding Sittard eveneens met een stand aanwezig zijn. Alle (huidige) opleidingen zullen gedurende de dag een presentatie verzorgen.

Je vindt de opleiding voor het oude gebouw, het Ursulinenklooster aan de Oude Markt 5 in Sittard.

Volg ons ook op sociale media

#fontyssittard #wijzijnfontys