SINT JOEP

Op 19 maart 2019 kunnen bezoekers weer genieten op de grootste jaarmarkt van Nederland. Sint Joep is al meer dan 200 jaar een geliefde markt in ons prachtige Sittard. Ook Fontys Lerarenopleiding Sittard is aanwezig om bezoekers te informeren, enthousiasmeren en te inspireren. Kom jij bij ons langs?

Sfeerafbeelding Fontys

Al meer dan 200 jaar wordt in de binnenstad van Sittard de jaarmarkt St. Joep georganiseerd. Gezellig struinen door de slingerende straatjes in de eeuwenoude binnenstad van Sittard. Meer dan 350 marktkooplieden, standwerkers en artiesten zorgen een markt vol levenslust. Dat kun je zien, voelen, horen en proeven.

In het kader van haar 40-jarig jubileum zal Fontys Lerarenopleiding Sittard eveneens met een stand aanwezig zijn. Alle (huidige) opleidingen zullen gedurende de dag een presentatie verzorgen.

Je vindt de opleiding voor het oude gebouw, het Ursulinenklooster aan de Oude Markt 5 in Sittard.

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys

Volg ons ook op sociale media

#fontyssittard #wijzijnfontys© FONTYS LERARENOPLEIDING SITTARD

Fontys Lerarenopleiding Sittard is een kleinschalige hogeschool binnen het grote Fontys. Studenten leren elkaar snel kennen en voelen zich snel thuis bij onze opleiding. Ons gebouw beschikt over prima studiefaciliteiten en de docenten zijn makkelijk bereikbaar. We zien studenten al snel als aankomend collega en dat schept een speciale band. Niet voor niets is onze lerarenopleiding in Sittard al jaren de beste lerarenopleiding van Nederland. Lees meer.