STUDENTENFEEST
(INCLUSIEF MUSICAL)

Ter ere van het 40-jarig jubileum van FLOS organiseren we op donderdag 21 februari 2019 een groot studentenfeest in Stadsschouwburg De Domijnen.

Om 19.30 uur trappen we af met 'Wat nu weer?! De musical'. Na de musical wordt het theater omgetoverd tot feestzaal en kunnen studenten genieten van heerlijke muziek, hapjes en drankjes.

Fontys Lerarenopleiding Sittard kent sinds een aantal jaren een succesvolle musical, georganiseerd en uitgevoerd door (oud-)studenten. Op donderdag 21 februari 2019 vormt ‘Wat nu weer?! De musical’ de aftrap voor een groots studentenfeest. De schouwburg wordt omgevormd tot een feestzaal!

Over 'Wat nu weer?! De musical'

Gert en Gerda wonen er al lang, ze noemen het ook wel ‘hun buurt’. Op de dag dat Johanna door Helga Heijn wordt ontslagen, verandert alles voor de rustige buurt.

Gerda vertelt: “Er verschijnt een kakmadam met flyers en posters. Het lettertype op de flyers is zo klein dat we niet kunnen lezen wat erop staat! Dankzij de loep van Pieter-Jan begrijpen we dat er een groot winkelcentrum komt op de plek van onze buurt. Antoinette denkt de bouw in eerste instantie met mooie SMART-formuleringen tegen te houden, maar raakt in paniek als blijkt dat Fontys Lerarenopleiding Sittard echt tegen de vlakte gaat. En dat in het jaar van hun 40-jarig jubileum! Dus gaan alle buurtbewoners op hun eigen manier aan de slag. Van buurtvergaderingen tot een bakesale en van bandrepetities tot een paaldansworkshop. En als je denkt dat het niet erger kan worden… Wat nu weer?!”

Ben je benieuwd hoe het afloopt voor deze buurt? En wil je zien hoe we dit jaar de combinatie maken tussen toneel, dans, zang en live muziek van een band? Kom dan naar de vierde voorstelling van Divertimento Theaterproducties: ‘Wat nu weer?!’ op donderdag 21 februari 2019 om 19:30 uur in schouwburg de Domijnen in Sittard!

Kaarten voor niet-studenten zijn te koop via de website van Divertimento Theaterproducties.

Over het studentenfeest

Dit jaar kunnen studenten ter ere van het 40-jarig jubileum van FLOS kaarten kopen voor het studentenfeest inclusief de musical voor de actieprijs van 2,50 euro.

Kaarten zijn vanaf half januari te koop via Fontys Lerarenopleiding Sittard. Meer informatie hierover volgt snel.

Voor wie is het studentenfeest?
Het studentenfeest op donderdag 21 februari 2019 is voor alle studenten van Fontys Lerarenopleiding Sittard (FLOS). Het maakt niet uit of je een voltijdstudent bent of een flexibele deeltijdopleiding (maatwerk) of master volgt. Iedereen is welkom.

Waar kan ik kaartjes kopen?
Je kunt je kaartje kopen via de betalingslink die je per mail hebt ontvangen. Vervolgens kun je het kaartje afhalen van 4 tot en met 20 februari bij de balie van Fontys Lerarenopleiding Sittard op de tweede verdieping.

Hoe duur zijn de kaartjes?
Een kaartje kost 2,50 euro. Dit is inclusief entree voor Wat nu weer?! De musical.

Hoe laat begint het feest?
Het feest begint om 21.30 uur, direct na de feestelijke afsluiting van de musical. Schouwburg De Domijnen wordt speciaal voor studenten van Fontys Lerarenopleiding Sittard omgetoverd tot feestzaal. Een DJ zal zorgen voor de muziek. Natuurlijk kun je ook de nodige versnaperingen kopen. Hier wil je toch bij aanwezig zijn?!

Kan ik ook alleen naar de musical of het studentenfeest komen?
Dat kan. De musical begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Na de afsluiting om 21.30 uur start het studentenfeest. Niet-studenten van FLOS kunnen een kaartje voor de musical kopen via de website van Divertimento Theaterproducties voor 7,50 euro. Mocht je als student een kaartje hebben gekocht, maar kun je niet bij de musical aanwezig zijn? Dan kun je om 21.30 uur aansluiten als het studentenfeest begint!

Waar kan ik terecht met vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met jubileumvoorzitter Jo Gardeniers via p.gardeniers@fontys.nl.

Zien we jou donderdag 21 februari? Wij hebben er zin in! #voetjesvandevloer

Volg ons ook op sociale media

#fontyssittard #wijzijnfontys