PROGRAMMA

In 2019 bestaat Fontys Lerarenopleiding Sittard (FLOS) 40 jaar! We vieren ons jubileum met verschillende activiteiten voor onze studenten, (oud)-medewerkers, alumni en het werkveld. Bekijk hieronder het programma.

PROGRAMMA

Fontys Lerarenopleiding Sittard bestaat dit jaar 40 jaar! Een mooi moment om elkaar te ontmoeten, terug te kijken en vooruit te blikken. Vier dit jubileum met ons mee, samen met het werkveld, oud-klasgenoten, (oud)-medewerkers, alumni en onze huidige studenten.

Wat kan je verwachten?
Iedere maand organiseert een van onze opleidingen een lezing, die gratis toegankelijk is. Naast de lezingen hebben we ook een mooi jubileumprogramma samengesteld met de volgende activiteiten:

MAANDAG 7 JANUARI 2019
Officiële aftrap jubileumjaar
DONDERDAG 21 FEBRUARI 2019
Feestavond studenten (inclusief musical)
DINSDAG 19 MAART 2019
Deelname Sint Joep
MAANDAG 17 JUNI 2019
Denk Groter Debat
ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2019
eestavond medewerkers