Open dagen en avonden

Je wilt een opleiding volgen die bij je past. Het vinden van de juiste opleiding is soms best lastig. Misschien weet je nog helemaal niet wat je wilt gaan studeren, of weet je al in welke richting je wilt gaan maar niet welke opleidingen er zijn en bij je passen. Tijdens onze open dagen en open avonden helpen wij jou bij het kiezen van de juiste opleiding. Kijk rond, proef de sfeer en volg presentaties. Er is ook gelegenheid om in gesprek te gaan met studenten en docenten. Zo kom je erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Vragen?

Onze collega's van Het Studenten Informatie Punt (STIP) helpen je graag!

Sfeerafbeelding Fontys

08850-79599

Data en tijden

Bekijk hieronder de agenda, inclusief tijden en locatie.

Zit er geen geschikte datum of tijd bij? We staan je graag op een ander moment te woord. Neem contact op met STIP voor meer informatie.

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys

Open dagen en avonden per opleiding

Bekijk hieronder alle open dagen en avonden per opleiding. Klik op de opleiding van jouw keuze om je aan te melden. Weet je nog niet zeker of je leraar wilt worden of twijfel je over een vak? Geen probleem. Schrijf je in voor je eerste keuze en kom er tijdens de open dag of open avond achter wat het beste bij je past!

Voltijd

Helaas hebben we dit schooljaar geen open dag meer voor scholieren. Wil je graag meer weten over een van onze opleidingen? Neem contact op met STIP of kom een dagje meelopen!

Sfeerafbeelding Fontys

Masters

Woensdag 5 juni 2019 van 18.00 tot 21.00 uur.

Sfeerafbeelding Fontys

Lukt aanmelden niet?

Het kan zijn dat je je nog niet kunt aanmelden omdat de inschrijvingsmogelijkheid nog niet open is gezet. Houd deze website in de gaten of neem bij vragen contact op met STIP.

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys

Agenda

Sfeerafbeelding Fontys

De data voor open dagen en open avonden in studiejaar 2019-2020 volgen binnenkort.

Fontys Lerarenopleiding Sittard

Mgr. Claessensstraat 4, Sittard

Locatiekaart op adres: Mgr. Claessensstraat 4, Sittard