Proefstuderen

Let op: Op dit moment kijken we naar data en de invulling van ons proefstudeerprogramma in het studiejaar 2020-2021. Zodra hier meer over bekend is, informeren we je via deze pagina. Heb je voor die tijd vragen, neem dan contact op met ons Studenten Informatie Punt (STIP) via 08850 79599


Hoe leren leerlingen, wat zijn de taken van een leraar, hoe hou je orde in een klas, welke leiderschapsstijlen zijn er en hoe ontstaat groepsvorming? Belangrijke onderwerpen die aan bod komen tijdens een lerarenopleiding, welk vak je ook gaat geven. Tijdens ons proefstudeerprogramma ga je samen met leerlingen van andere scholen tijdens acht bijeenkomsten aan de slag met deze thema’s. Je wordt tijdens het programma begeleid door leraren van Fontys Lerarenopleiding Sittard. Zo ontdek jij of het vak van leraar bij jou past!

Blijk jij in de wieg gelegd voor het leraarschap en kom je studeren aan de lerarenopleiding in Sittard? Dan heb jij met het succesvol afronden van de module proefstuderen alvast twee studiepunten vrijstelling binnen.*

*alleen geldig in Sittard

Inschrijven

Ons proefstudeerprogramma wordt twee keer per jaar aangeboden voor iedereen die interesse heeft in een voltijdstudie aan de lerarenopleiding in Sittard. Je kunt starten in november of januari.

Twijfel je nog tussen verschillende opleidingen, bijvoorbeeld leraar Engels of leraar Nederlands? Geen probleem, meld je dan gewoon voor één opleiding aan. Het volgen van alle bijeenkomsten is verplicht. Mocht je onverhoopt een keer verhinderd zijn, dan verzoeken wij je contact op te nemen met het Studenten Informatie Punt (STIP).

Vragen?

Onze collega's van het STIP helpen je graag verder!

Sfeerafbeelding Fontys
08850-79599
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys

Data

Op dit moment kun je je nog niet aanmelden voor het proefstudeerprogramma.