Met je studie starten in februari

Bij Fontys Lerarenopleiding Tilburg kun je nu ook per 1 februari instromen. Lees hieronder voor wie dat geschikt is.

Instromen in februari is mogelijk. Het is echter niet voor iedereen geschikt. Omdat je aansluit bij een bestaande groep vraagt het oppakken van de onderwijsactiviteiten iets van jouw voorkennis en ervaring. Een hbo-vooropleiding en ervaring in het onderwijs maken dat gemakkelijker. Neem contact op met de deeltijd- of intakeco√∂rdinator om te bespreken of instomen in februari voor jou een goede optie is.

Inschrijven doe je via Studielink voor de maand februari. Hierna ontvang je van ons een e-mail met instructies om je inschrijving in orde te maken. De opleiding start voor jou dan in de week van 7 februari.

Heb je vragen? Neem contact met ons op via telefoon 08850 74288 of e-mail naar studentzakenflot@fontys.nl.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.

studentzakenflot@fontys.nl