Maatwerk

Op basis van de scholingsbehoefte verzorgen wij cursussen en/of opleidingstrajecten, geheel op maat en bij de school op locatie. Ook is het mogelijk de FLOT-Academie in te schakelen bij het ontwikkelen van lesmaterialen, toetsen of curricula en het opzetten van onderzoeken. Onze lectoren en opleiders zetten hun expertise hier graag voor in. Daarnaast zijn we op zoek naar samenwerking met scholen.

Wat kun je van ons verwachten?

Tijdens en na het volgen van een opleidingstraject of cursus kun je het geleerde meteen toepassen in je eigen lessen en/of op school. Gedurende het gehele traject verwachten wij dat je een actieve houding hebt: je bent zelf leider van je leerproces. Jouw input draagt bij aan de inhoud en het verloop van de cursus. Zaken die bij jou op school spelen kun je inbrengen, zodat je daar tijdens de cursus meteen op in kunt spelen. Afhankelijk van het onderwerp, gebeurt dit klassikaal of individueel. Hoe dan ook, wij nemen de tijd voor je

Hoe gaat het in zijn werk?

Ligt er binnen jouw school een (opleidings)vraagstuk waar je graag advies over wilt? Neem dan contact met ons op. Eén van onze consultants komt graag langs voor een intakegesprek, waarin we in kaart brengen voor welke uitdagingen jij en/of de school staat. In een brainstormsessie benoemen we mogelijke oplossingen, zodat aan de hand hiervan een opleidingstraject of cursus op maat kan worden ontwikkeld. De praktische zaken zoals cursusdata, locatie, etc. zullen in samenspraak worden vastgesteld.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor meer informatie en het maken van een vrijblijvende afspraak.