Educatieve minor beroepsonderwijs

image3999187918479244562.jpg

Schuilt er een docent in jou?

Wil jij je werkveld verbreden en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten?
Versta je je vak en wil je weten hoe je jouw kennis over kan brengen op (v)mbo-studenten? Dan is dit je kans!


Inhoud

Deze voltijdminor is zeer praktijkgericht samengesteld en biedt je de mogelijkheid om veel te leren en je kwaliteiten te ontdekken als docent in het (v)mbo. De inhoud komt overeen met een deel van de kopopleiding. Je loopt gedurende een half jaar stage op een vmbo en mbo-school, afgewisseld met theorielessen en op basis van praktijkopdrachten.

Extra voordeel!

De inhoud van de minor komt overeen met een deel van de kopopleiding. Zorg jij voor goede resultaten, dan krijg je mogelijk vrijstellingen voor de kopopleiding waardoor je deze versneld kunt doorlopen.

Met de kopopleiding kun je je bevoegdheid behalen. Hiermee verbreed je je arbeidsmogelijkheden aanzienlijk. Je kunt namelijk aan de slag in de onderbouw van het algemeen vormend onderwijs (vmbo, havo en vwo) en in het beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie (bve).

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze minor en ben je derdejaarsstudent in één van de volgende studierichtingen: technische studies, talen, bèta, gezondheidszorg & welzijn en economie? Stuur dan je naam, studentnummer, studierichting en je motivatie voor deelname aan Rick Vermulst. Wij roepen je dan zo snel mogelijk op voor een intakegesprek. De start van de minor is gepland in september 2018.

Contact

Rick Vermulst
Lerarenopleider Onderwijskunde

Aanmelden

Is dit de minor voor jou? Meld je hier aan voor een intakegesprek!

Praktische informatie

Start: september 2018.
Tijd: Voltijd minor, half jaar.
Voor wie: 3e jaars studenten technische studies, talen, bèta, gezondheidszorg & welzijn en economie.