Conferentie 10xBETER! (07-06-2017, Tilburg)

10xBETER! voor de 9e keer

Dit jaar organiseren Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg (OSO) en Fontys Hogeschool Kind en Educatie (HKE) op 7 juni voor de 9e keer de conferentie 10xBETER! Dat doen we in het kader van de nominaties voor de onderzoeksprijs van de masteropleidingen Educational Needs (EN), Leren & Innoveren (LI) en de Leadership in Education (LE). Tijdens deze middag  presenteren de studenten hun onderzoeken in de vorm van workshops. Een unieke manier om kennis te maken met de praktijkwaarde van de masteropleidingen. Benieuwd naar de workshops? Klik op de button workshops en lees de inhoud van de onderzoeken.
Deelname is gratis, meld je aan met de button op deze pagina.

Onderzoeksprijs 10xBETER!

Aan het eind van deze middag maken we de winnaar bekend van de onderzoeksprijs 10xBETER! 2017. De drie beste onderzoekers worden bijzonder in het zonnetje gezet en ontvangen daarnaast een geldprijs die ze kunnen besteden aan verder onderzoek.
Studenten volgen de masteropleidingen doorgaans in deeltijd. Wanneer ze de opleiding succesvol afronden, mogen ze zich Master in Education (MEd) noemen.

Podium voor alumni

Elk jaar geven Fontys OSO en Fontys HKE alumni een podium om hun praktijkontwikkelingen te delen. Deze praktijkontwikkelingen komen tot stand dankzij onderzoek dat voor het behalen van de mastergraad noodzakelijk is.

Campus Stappegoor, Mollergebouw (P1) Ruimte D1.01
Prof. Goossenslaan 1-05, 5022 DM Tilburg

13.30 - 13.50 uurOntvangst met koffie/thee
14.00 - 14.15 uurOpening door Lector Anouke Bakx
14.20 - 15.45 uurWorkshopronde 1 en 2
15.50 - 16.20 uurSamenwerken: 10xTIPS door Lector Jacqueline van Swet
16.20 - 16.55 uurUitreiking onderzoeksprijs & presentatie magazine 10xBETER!
17.00 uurToost op de 10 genomineerden in café Proost