Alumni Master EN als leerwerkplekbegeleider

Sinds september 2014 kent de opleiding Master EN op de leerwerkplek een ‘leerwerkplekbegeleider’. Alumnus van Fontys OSO mogen masterstudenten ook begeleiden op de werkplek. We vragen immers het masterniveau (lees: mastergetuigschrift) van de begeleider op de werkplek.

Wil je in het kader van eigen voortgezette ontwikkelingen graag een student van Fontys OSO begeleiden en/of het lijkt je gewoon leuk, maak dat dan kenbaar op de school waar je werkt.

Het komt wel eens voor dat er op een school geen collega werkt met een afgeronde masteropleiding of een collega met een mastergetuigschrift op zak wil geen begeleider zijn of worden. In dat geval kunnen we, mits het in de regio is en dus bereisbaar voor jou als begeleider, een bemiddelende rol spelen tussen de vraag van een student/school en het gemelde aanbod.