• Omschrijving
De alumni Specialisten Jonge Kind komen drie maal per jaar bij elkaar op een woensdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Centraal in deze bijeenkomsten staat het delen van nieuwe informatie, kennis en ervaringen op actuele onderwerpen rondom het onderwijs aan het jonge kind.
Het doel is om zo ‘up to date’ te blijven en elkaar te inspireren. Er is ook altijd gelegenheid om ‘kwesties’ uit de praktijk in te brengen en te bespreken met elkaar.

De onderwerpen worden gezamenlijk vastgesteld. Ook de invulling en uitvoering daarvan liggen in handen van de groep. Er worden bijvoorbeeld presentaties en workshops verzorgd door de leden van de alumnikring zelf, onder andere naar aanleiding van praktijkonderzoek dat door oud studenten is uitgevoerd.
Maar er is ook ruimte om gasten uit te nodigen, bijvoorbeeld zoals afgelopen jaar, de inspectie. Er volgde een boeiende middag waarin kritische gesprekken werden gevoerd.
De docent van Fontys OSO (op dit moment Aleid Beets Kessens) speelt hierbij een faciliterende rol.

Op initiatief van de bestaande groep Alumni JK is de Landelijke Beroepsvereniging Jonge Kind Specialisten opgezet!
Leden van deze vereniging maken deel uit van de alumnikring, waardoor we elkaar over en weer kunnen inspireren.

Heb je collega’s die ook zin hebben om mee te doen met deze inspirerende groep mensen en die zo eveneens op de hoogte willen blijven van actuele ontwikkelingen? Nodig ze uit en laat zij zich ook inschrijven!

Tot ziens bij de alumni JK!
Cursuscode
100091
Cursusniveau
Post HBO
Kosten
€ 30,– (BTW Vrijgesteld)

Meer weten?

Aleid Beets Kessens

Telefoon: 06 1202 5568

Locatie

PABO Den Bosch, Frans Fransenstraat 15.
Lokaal wordt nog bekend gemaakt.

Kosten

Alumni: € 30 per bijeenkomst
Overige deelnemers: € 65 per bijeenkomst
Wanneer een externe spreker wordt gevraagd, wordt dit aangevuld.