Landelijke studiedag klassen- en onderwijsassistenten - 31 maart 2023

Ondersteuners in de klas zijn de schakel in het onderwijs. Zij ondersteunen, verbinden en dragen bij aan de kwaliteit van het onderwijs. Zij zijn ‘de paar handen, ogen en oren’ die het onderwijs zo hard nodig heeft. Ieder jaar vindt voor deze groep onderwijsprofessionals de landelijke studiedag plaats. Er zijn deskundige sprekers, interessante workshops en er is veel gelegenheid om met én van elkaar te leren. De landelijke studiedag is de plek voor informatie, motivatie en inspiratie!

Verslag

Vrijdag 8 april 2022 vond de 16e landelijke studiedag voor klassen -en onderwijsassistenten plaats in Tilburg en in Zwolle.
Het thema was ‘De kracht van samen’.
Het was een waardevolle dag: goede sfeer, enthousiaste en betrokken deelnemers én sprekers. Deze doelgroep waardeert deze studiedag en benoemt nadrukkelijk: ‘Het is écht onze dag!’
Debbie Verveer, Harold van Loon, Ilonka van der Sommen, Aleid Beets-Kessens, Maud Lapien, Bertine de Vroedt en Anouk Middelkoop - van Erp hebben workshops verzorgd.
Onze gastsprekers waren Brechje Verhelle, Marije van Dongen en Maartje van der Heijden. Speciale dank aan hen.

Wij kijken uit naar volgend jaar!

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys

Meer informatie

In november kunt u hier meer informatie vinden over de studiedag van 31 maart 2023. Indien u dit automatisch wilt ontvangen, klik dan op onderstaande button.

Breng mij op de hoogte

Samenwerking

Fontys Hogescholen en Hogeschool Windesheim verzorgen sinds 2021 samen de landelijke studiedag voor klassen- en onderwijsassistenten. Met de locaties Tilburg en Zwolle kunnen we nog meer assistenten bereiken.