Start met de Master EN in januari!

Wil jij meer verdieping op het gebied van gedrag, begeleiden en/of leren, zodat je beter kunt aansluiten bij de onderwijsbehoeften van je leerlingen/studenten? Wil je zelf je studiepad kunnen bepalen en wil je niet wachten tot september tot je kan starten? Dan is er goed nieuws! Vanaf nu kun je bij Fontys OSO ook in januari starten met de studie Master Educational Needs. Uniek in Nederland!

De Master Educational Needs bestaat uit twee delen:

Generiek deel

Tijdens het generieke deel van de opleiding werk je samen in studiegroepbijeenkomsten. Dat gebeurt op 7 donderdagavonden in de periode van januari tot juli 2018
in Den Bosch.

Keuzedeel

De modules van jouw keuze (het keuzedeel) kun je volgen op de acht lesplaatsen waar de Master Educational Needs wordt gegeven. Je bepaalt dus zelf je studieprogramma en kiest welke modules je waar en wanneer volgt. Hierdoor sluit de studie- inhoud naadloos aan bij je leervragen en actuele ontwikkelingen op je werk.

Waarom Master EN?

Het is best een stap, starten met een masterstudie. Voor onze studenten zijn de voornaamste redenen om de Master Educational Needs te volgen bij Fontys Hogescholen: flexibel lesprogramma, werk en privé goed kunnen combineren, lesplaatsen in de buurt en de mogelijkheid om je eigen studiepad te bepalen en je te specialiseren. En nu dus ook de unieke mogelijkheid om te starten in januari!

Sfeerafbeelding Fontys

Kosten en aanmelden

Voor de periode van januari tot juli 2018 schrijf je je in als contractstudent en betaal je € 950,- collegegeld. Je kunt je aanmelden via onderstaande link. Voorwaarde voor deelname is een afgeronde HBO-opleiding.
Per 1 september 2018 schrijf je je als reguliere student in via Studielink en betaal je het wettelijke collegegeld voor een deeltijdopleiding.

Als je werkzaam bent in het onderwijs kun je voor dat studiejaar in de periode tussen 1 april en eind juni 2018 een lerarenbeurs aanvragen. Voor afgestudeerden van de PABO geldt een aparte regeling. Op de site van DUO vind je ook informatie over andere studiebeurzen.

Contact

Wil je een persoonlijk gesprek of maatwerkinformatie over starten in januari? Neem dan contact op met de lesplaatscoördinator van
Den Bosch, Margie Voorzee.