Landelijke Studiedag Klassen- en onderwijsassistenten. Want onderwijs maken we samen!

Afgelopen vrijdag 5 april vond alweer de veertiende Landelijke studiedag Klassen- en Onderwijsassistenten plaats bij Fontys OSO in Tilburg.

Tijdens deze dag kunnen Klassen- en Onderwijsassistenten deelnemen aan allerlei interessante workshops, uiteraard gericht op hun dagelijkse praktijk binnen het onderwijs.

“Bij Fontys vinden we deze dag enorm belangrijk! Een speciale studiedag voor deze doelgroep is er bijna niet, terwijl zij ontzettend waardevol zijn binnen de school. Tijdens deze dag willen wij ze dat ook meegeven, want onderwijs maken we samen!”, aldus Yvonne Richards, organisator van het evenement.

Met 160 deelnemers, uit alle hoeken van Nederland, was de studiedag helemaal uitverkocht. Best iets om trots op te zijn dus!

De datum voor volgend jaar is inmiddels bekend! De studiedag zal dan plaatsvinden op vrijdag 3 april. Houd onze website in de gaten.