Ontdek de opleiding Master EN

Proefstuderen opleiding Master EN

Ben je benieuwd naar de opleiding Master EN?
Probeer twee bijeenkomsten van één module uit. Je mag ook één bijeenkomst van twee verschillende modules volgen.

Je vindt de inhouden van onze modules op onze modulepagina. In het rooster kun je zien welke modules in periode 4 en 5 aangeboden worden op verschillende lesplaatsen. Wanneer je in het rooster op de modulecode klikt, vind je hier een korte beschrijving van de module.

Voor meer informatie over proefstuderen, welke modules hiervoor in aanmerking komen en aanmelden kun je terecht bij de lesplaatscoördinator van jouw voorkeurslesplaats.

Volg een module en ontvang je geld terug

Volg je in dit studiejaar een volledige module en schrijf je je komend studiejaar in als Master EN-student, dan ontvang je het volledige bedrag van de gevolgde module (€ 400,-) terug. De opgedane kennis van de betreffende module kun je daarna gebruiken in je opleiding.

Voorwaarden:
• Je bent in 2016-2017 vanaf periode 3 (januari 2017) ingeschreven als contractstudent
voor 1 module en betaalt € 400,-.
• Je schrijft je vóór 01-09-2017 in als reguliere student voor de opleiding Master EN
en staat op 01-12-2017 nog steeds ingeschreven.