Sfeerafbeelding Fontys

Open dag/avond

Er zijn regelmatig open dagen en avonden op diverse locaties.


BEKIJK DATA ►


Sfeerafbeelding Fontys

Roosters

Stel je eigen rooster samen. Combineer lesplaatsen en -tijden met module-inhouden.


STEL SAMEN ►


Sfeerafbeelding Fontys

Inschrijven

Schrijf je in voor een van onze opleidingen, cursussen of workshops.


MELD AAN ►


Sfeerafbeelding Fontys

F.A.Q.

Een overzicht van veelvoorkomende vragen en de antwoorden daarop.


VIND ANTWOORD ►


Sfeerafbeelding Fontys


BEKIJK MEER ARTIKELEN IN HET ARCHIEF ►


Sfeerafbeelding Fontys
 • SWPBS Conferentie

  Positive Behavior Support (SWPBS) is een schoolbrede aanpak gericht op het creëren van een positief schoolklimaat, zodat het leren wordt bevorderd en gedragsproblemen worden voorkomen.

 • Januari-instroom Master Educational Needs

  Wil je niet wachten tot september met de opleiding Master Educational Needs? De Januari-instroom biedt de mogelijkheid om al in januari te starten.

 • De IB'er in de schijnwerpers

  De rol van een intern begeleider is voortdurend aan verandering onderhevig. Daarom leggen toonaangevende experts en praktijkdeskundigen de focus tijdens deze conferentie op de laatste ontwikkelingen in het (passend) onderwijs en gaan ze in op de uitdagingen en veranderende rol van de IB’er.

 • Workshop Sensorische Informatieverwerking

  In deze workshop zal Karin Hilkens inzicht geven in wat sensorische Informatieverwerking inhoudt, welke verschillende profielen er zijn, welke invloed deze verschillende profielen kunnen hebben op het functioneren van een kind, dus ook de klas of praktijk.

 • Kennisplaza 2020

  Voor het derde jaar op een rij organiseert Fontys Pro Educatie het evenement Kennisplaza. Hét evenement waarbij je als onderwijsprofessional kennis haalt en met elkaar deelt.

 • Landelijke studiedag Klassen- en Onderwijsassistenten

  Op vrijdag 3 april 2020 vindt alweer de 15e landelijke studiedag voor klassen- en onderwijsassistenten plaats. Er zijn deskundige sprekers, interessante workshops en er is veel gelegenheid om met én van elkaar te leren. De landelijke studiedag is dé plek voor informatie, motivatie en inspiratie!

 • Workshop Diaplus, Diatekst en Tekstenlab

  In deze workshop zal Hilde Hacquebord laten zien hoe het gebruik van toetsen beter mogelijk gemaakt wordt door ook aansluitend didactisch materiaal te leveren, genaamd Diaplus.


BEKIJK DE VOLLEDIGE AGENDA EN TERUGBLIKKEN ►