Actueel aanbod

• 20 februari

Studiedagen Professioneel eigen leiderschap en begeleiden

Tijdens deze studiedagen leer je dilemma’s die je tegenkomt in je eigen onderwijspraktijk op een professioneel onderbouwde wijze te hanteren.

• 20 maart
    • 's-Hertogenbosch

Kennisplaza 2019

Kennisplaza is een evenement dat volledig in het teken van onderwijs staat. Deel kennis, volg workshops en ontmoet vakgenoten.

• 02 april
    • Sittard

Workshop Diataal

Tijdens deze workshops komen de referentieniveaus taal en rekenen aan bod en op de manier waarop deze in de toetsen zijn verwerkt

• 04 april

Lectoraat Waarderen van Diversiteit on tour Sittard

Wat is het verschil tussen uitgaan van diversiteit en het omgaan met verschillen? Hoe kun je hoge verwachtingen hebben van iedere leerling? Vind je deze vragen interessant? Kom dan inspiratie opdoen bij een van de bijeenkomsten van onze collegetour!

• 05 april

Landelijke studiedag Klassen- en Onderwijsassistenten

Op vrijdag 5 april vindt alweer de 14e landelijke studiedag voor klassen- en onderwijsassistenten plaats. Er zijn deskundige sprekers, interessante workshops en er is veel gelegenheid om met én van elkaar te leren. De landelijke studiedag is dé plek voor informatie, motivatie en inspiratie!

• 20 mei

Lectoraat Waarderen van Diversiteit on tour Eindhoven

• 14 november

SWPBS Masterclass en Conferentie

Positive Behavior Support (SWPBS) is een schoolbrede aanpak gericht op het creëren van een positief schoolklimaat, zodat het leren wordt bevorderd en gedragsproblemen worden voorkomen.