Actueel aanbod

• 04 februari

Workshop Sensorische Informatieverwerking

In deze workshop zal Karin Hilkens inzicht geven in wat sensorische Informatieverwerking inhoudt, welke verschillende profielen er zijn, welke invloed deze verschillende profielen kunnen hebben op het functioneren van een kind, dus ook de klas of praktijk.

• 18 maart

Kennisplaza 2020

Voor het derde jaar op een rij organiseert Fontys Pro Educatie het evenement Kennisplaza. Hét evenement waarbij je als onderwijsprofessional kennis haalt en met elkaar deelt.

• 03 april

Landelijke studiedag Klassen- en Onderwijsassistenten

Op vrijdag 3 april 2020 vindt alweer de 15e landelijke studiedag voor klassen- en onderwijsassistenten plaats. Er zijn deskundige sprekers, interessante workshops en er is veel gelegenheid om met én van elkaar te leren. De landelijke studiedag is dé plek voor informatie, motivatie en inspiratie!

• 07 april

Workshop Diaplus, Diatekst en Tekstenlab

In deze workshop zal Hilde Hacquebord laten zien hoe het gebruik van toetsen beter mogelijk gemaakt wordt door ook aansluitend didactisch materiaal te leveren, genaamd Diaplus.