Actueel aanbod

• 19 september

Studiedagen Coaching binnen begeleidingsprocessen

Tijdens deze studiedagen krijg je helder welke coachingsstijl bij jou als professional past, en welke manier van coachen past binnen diverse praktijksituaties die je tegenkomt in jouw werkcontext.

• 07 november

Studiedagen Oplossingsgerichte begeleiding van teams

Tijdens de studiedagen leer je een bijdrage te leveren aan het creëren van een waarderende cultuur in jouw organisatie. Je kunt daarbij (verschillen in) mentale modellen hanteren.

• 08 november

SWPBS Masterclass en Conferentie

Positive Behavior Support (SWPBS) is een schoolbrede aanpak gericht op het creëren van een positief schoolklimaat, zodat het leren wordt bevorderd en gedragsproblemen worden voorkomen.

• 13 november

Meertalig Leesvaardig

Op dinsdag 13 november 2018 organiseert Fontys OSO samen met de leerstoel Taalcultuur in Limburg (Universiteit Maastricht) en het Meertensinstituut, voor de vierde keer op rij in Sittard een interactieve middag rond meertaligheid.

• 20 februari

Studiedagen Professioneel eigen leiderschap en begeleiden

Tijdens deze studiedagen leer je dilemma’s die je tegenkomt in je eigen onderwijspraktijk op een professioneel onderbouwde wijze te hanteren.