Alumni aanbieding: 5 modules uit Master Educational Needs

Voor alumni die eerder een masteropleiding Master Educational Needs (voorheen Special Educational Needs) bij Fontys OSO hebben afgerond. Aanmelden kan binnen tien jaar na het behalen van de mastergraad.

Het aanbod omvat 5 modules en één toets. De toets (beroepsproduct naar keuze) brengt ‘een eigen praktijksituatie’ in beeld gekoppeld aan module inhouden. Per beroepsproduct worden in principe 3 modules verwerkt, tenzij je een differentiatie wilt behalen, dan verwerk je 4 modules in de toets.

Je schrijft je in voor dit aanbod via de opleidings- en cursuspagina van: Alumniaanbod: 5 modules uit Master Educational Needs.

1. Meld je aan in het blokje STARTDATA via de button "Aanmelden".
    De genoemde cursusplaats "Tilburg" betreft onze administratieve locatie en is dus een formaliteit.
  2. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging per e-mail waarin we de modulekeuzes bij je opvragen en je informeren over de toetsaanmelding.

KLIK HIER OM DE CURSUSPAGINA TE OPENEN