Sfeerafbeelding Fontys

Alumniaanbod

Speciale trajecten voor alumni van de master Education Needs

Mogelijkheden


 • Alumni aanbieding: Voor alumni binnen tien jaar na behalen mastergraad (in 1 jaar)

  Alumni aanbieding

  Voor alumni binnen tien jaar na behalen mastergraad (in 1 jaar)

  Omschrijving

  Je hebt je Master EN-studie afgerond en je wilt jezelf nog verder specialiseren? Speciaal voor alumni is er een mogelijkheid om in één jaar tijd 5 nieuwe* modules te volgen en een toets Beroepsproduct naar keuze te maken.
  (*dit zijn modules die je tijdens je studie nog niet in toetsing hebt verwerkt)

  Je verwerkt in deze toets in principe 3 modules. Mocht je echter een (nieuwe) specialisatie willen behalen, dan verwerk je de 4 daarbij horende modules in de toets.

  Cursisten die kiezen voor dit alumnipakket sluiten aan bij de studenten die op dat moment de modules voor hun masteropleiding volgen.

  Studiebelasting

  Het alumniaanbod bevat 336 studiebelastingsuren.

  Voor wie

  Voor alumni die eerder een masteropleiding Master Educational Needs (voorheen Special Educational Needs) bij Fontys OSO hebben afgerond.

  Ben je bij een andere onderwijsinstelling afgestudeerd en geïnteresseerd in deelname aan ons alumniaanbod, neem dan contact met ons op (oso@fontys.nl).

  Certificering

  ‘Aanvullende verklaring op getuigschrift Master EN’ met vermelding van gevolgde modules en behaalde toets, een afstudeerrichting (indien van toepassing) en eventueel een specialisatie.
  Deze verklaring wordt alleen verstrekt bij het behalen van de toets en bij voldoende deelname aan de 'niet getoetste' modules (minimaal 3 bijeenkomsten per module).

  Kosten

  € 1975,- (BTW vrijgesteld)

  Toelatingseisen

  Je mag als alumnus Master (S)EN van Fontys OSO, binnen tien jaar na het behalen van je mastergraad, deelnemen aan dit aanbod. Deze mogelijkheid geldt voor het studiejaar 2019-2020.

  Voor studenten van de Master EN is een leerwerkplek verplicht. Ook als je inschrijft voor dit alumniaanbod dien je bij voorkeur te beschikken over een leerwerkplek. Om je opdrachten te realiseren heb je immers een praktijksituatie nodig. Meer informatie over de 2 varianten van de leerwerkplekovereenkomst vind je op deze pagina bij 'werkplekleren'.

  Wil je slechts een enkele module volgen, dat kan ook. Met een afgeronde HBO-bachelor kun je altijd inschrijven voor deelname aan losse modules; hier is geen termijn aan verbonden.

 • Alumni netwerk Specialist Jonge Kind
Sfeerafbeelding Fontys

Open dag/avond

Er zijn regelmatig
open dagen en avonden op diverse locaties.


BEKIJK DATA ►


Sfeerafbeelding Fontys

Roosters

Stel je eigen rooster samen. Combineer lesplaatsen en -tijden met module-inhouden.


STEL SAMEN ►


Sfeerafbeelding Fontys

Inschrijven

Schrijf je in voor een van onze opleidingen, cursussen of workshops.


MELD AAN ►


Sfeerafbeelding Fontys

F.A.Q.

Een overzicht van veelvoorkomende vragen en de antwoorden daarop.


VIND ANTWOORD ►