Alumni netwerk Specialist Jonge Kind

Omschrijving

De alumni Specialisten Jonge Kind komen vier maal per jaar bij elkaar op een woensdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Centraal in deze bijeenkomsten staat het delen van nieuwe informatie, kennis en ervaringen op actuele onderwerpen rondom educatie van en onderwijs aan het jonge kind. Het doel is om ‘up to date’ te blijven en elkaar te inspireren. Er is ook altijd gelegenheid om zowel ‘parels’ als ‘puzzels’ uit de praktijk in te brengen en met elkaar te bespreken.

Aleid Beets Kessens (docent) heeft bij de organisatie en uitvoering van deze bijeenkomsten een faciliterende rol. 

De bijeenkomsten zijn voor afgestudeerden Master (S)En gericht op Jonge Kind en voor afgestudeerden Post HBO Jonge Kind.

Kom meedoen met deze inspirerende groep mensen! Neem je collega mee en meld je samen aan. (Klik op 'inschrijven' onderaan de pagina)

Graag tot ziens bij de alumni JK!

Programma 2018

Op 5 september 2018 stond ‘de rijke leeromgeving’ op de agenda.

Op 21 november 2018 gaan we in op ervaringen van deelnemers in het buitenland. We willen met elkaar de leerwinst ervan delen.

Programma 2019

30 januari 2019 is nog niet helemaal ingevuld. We gaan ons wel voorbereiden op de bijeenkomst met Bea Pompert op 13 maart.

Op 13 maart 2019 gaan we in op de vraag: hoe ziet het eruit als het lerend spelen goed werkt? De achtergrond van deze vraag ligt in het feit dat verschillende jonge-kindspecialisten te maken krijgen met unitonderwijs waarbij groepen 1-2-3 samengevoegd worden. Of dat zij geplaatst worden in groep 3, waarbij ze de uitdaging willen aangaan om het spelen in groep 3 te benutten. We gaan hierover in gesprek met Bea Pompert van de Academie voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs.

Sfeerafbeelding Fontys

Open dag/avond

Er zijn regelmatig
open dagen en avonden op diverse locaties.


BEKIJK DATA ►


Sfeerafbeelding Fontys

Roosters

Stel je eigen rooster samen. Combineer lesplaatsen en -tijden met module-inhouden.


STEL SAMEN ►


Sfeerafbeelding Fontys

Inschrijven

Schrijf je in voor een van onze opleidingen, cursussen of workshops.


MELD AAN ►


Sfeerafbeelding Fontys

F.A.Q.

Een overzicht van veelvoorkomende vragen en de antwoorden daarop.


VIND ANTWOORD ►