Health Events

Agenda

Bijeenkomst 'Thuis met Technologie',

event type
Symposium
locatie
Eindhoven

Hoe kunnen technologische toepassingen mensen helpen om beter of sneller zelfstandig thuis te kunnen wonen? Deze vraag staat centraal tijdens de bijeenkomst 'Thuis met technologie'.

-

Masterclass Healthy Ageing - Ouderen en alcohol

event type
Symposium
locatie
Eindhoven

Deze masterclass gaat over het nuttigen van alcohol onder ouderen. Wat zijn feiten en wat zijn fabels? Hoe slecht is een glas alcohol nou echt?

-

Mini-symposium Gezond leven, hoe bevorder je dat?

event type
Symposium
locatie
Venlo

De bacheloropleiding Gezondheid van Fontys Hogeschool organiseert een mini-symposium over het bevorderen van een gezond leven. Centraal daarin staat hoe verschillende professionals en disciplines kunnen samenwerken aan meer gezondheid en hoe gezondheidsvaardigheden kunnen worden vergroot.

-

Symposium Tech, Innovation and Design in Health

event type
Symposium

Fontys Centre of Expertise Health, Fontys Mens en Gezondheid & Fontys Paramedisch organiseren dit symposium. Studenten van diverse opleidingsprogramma's presenteren hun eindproduct dat met oog voor technologie, innovatie en design in health is ontwikkeld.

-

Symposium KwilT: de wondere wereld van samenredzaamheid

event type
Symposium
locatie
Eindhoven

In de Tilburgse wijk Fatima-oost werken we samen met partners en bewoners aan het versterken van zelfredzaamheid en het stimuleren van betekenisvolle contacten. Graag nodigen we je uit voor dit symposium op 12 juli, om je mee te nemen in de wondere wereld van KwilT!

-
Sfeerafbeelding Fontys

Op zoek naar een workshop om snel je vakkennis op te frissen? Kom kennis snacken bij Fontys Paramedisch!

Workshops georganiseerd, speciaal voor jou als professional. We bieden ze op verschillende momenten in het jaar aan. Je zult zien: die kennissnacks smaken naar meer!

Aanmelden voor de Kennissnacks voor professionals