Samenwerking

Duurzame samenwerkingsrelatie met het werkveld

Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) helpt je als organisatie graag bij het oplossen van specifieke ontwikkelingsvraagstukken. Op het gebied van stage, onderzoek of het organiseren van een professionele leeromgeving. We zetten steeds meer in op een sterkere verbinding tussen (leren in) de praktijk en leren thuis en bij Fontys.

Sfeerafbeelding Fontys

Nieuw talent werven

Een meerderheid van de paramedische studenten wordt meteen aangenomen na een stage of afstudeeronderzoek. De perfecte oplossing voor bedrijven om nieuw talent te werven. Zo zijn er nog meer voordelen om als bedrijf of zorginstelling samen te werken met FPH.

Sfeerafbeelding Fontys

Werk met ons

Een opdracht neerleggen bij studenten of binnen het lectoraat? Gebruik maken van faciliteiten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

08850-84195
fontysprohealth@fontys.nl

Onderzoek en innovatie

Met focus op drie thema’s werkt FPH aan het vergroten van haar bijdrage aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg in het algemeen en de paramedische beroepen in het bijzonder. Deze projecten komen tot stand in nauwe samenwerking met het werkveld. Thema's:
1. Interprofessioneel samenwerken
2. Empowering Healthy Behaviour
3. Technologie in de zorg

Ruimte gebruiken?

Een ruimte gebruiken bij FPH voor een event? Ook dat kan. Wij stellen onze faciliteiten graag beschikbaar.
Wat we ervoor terugvragen, is dat onze studenten de events mogen bijwonen. Voor hen bij uitstek een goede mogelijkheid om kennis te maken met het werkveld.

fontysprohealth-events@fontys.nl

Pers

We staan journalisten graag te woord over de samenwerking van Fontys Paramedische Hogeschool met (zorg)organisaties.

communicatiefph@fontys.nl