Opleidingen

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Word jij de zorgprofessional van de toekomst?

Je bent op zoek naar een studie die zorg én techniek combineert. Je wilt mensen helpen, het liefst één-op-één met een analyse op maat, persoonlijk hulpmiddel of behandelplan. Zodat jouw cliënt uiteindelijk pijnvrij beweegt, praat, loopt. Je weet van aanpakken, kunt goed met mensen omgaan en wilt alles over het menselijk lichaam leren. Heb je ook nog een grote interesse in nieuwe technologische ontwikkelingen?

Dan is een studie bij Fontys Paramedische Hogeschool jou op het lijf geschreven!

Fysiotherapie

Fysiotherapeuten weten alles over het menselijk lichaam en hoe het beweegt. Zij houden zich bezig met het voorkómen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten aan –zoals het in medische termen heet- het bewegingsapparaat.

Sfeerafbeelding Fontys

Podotherapie

Een podotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten.

Sfeerafbeelding Fontys

Logopedie

Logopedisten helpen kinderen, jongeren, volwassen én ouderen die problemen hebben met hun spraak, taal, gehoor, stem of bij het slikken. Om zo optimaal mogelijk te communiceren en te helpen bij problemen met eten en drinken.

Sfeerafbeelding Fontys

En nog meer redenen om voor Fontys Paramedisch te kiezen!

Vragen over studeren bij Fontys Paramedische Hogeschool?

08850-77011
paramedisch@fontys.nl