FPH Afstudeerexpositie

SAVE THE DATE: 4-5-6 februari 2020

Sfeerafbeelding Fontys

De afstudeerexpositie: voor laatstejaars studenten van FPH hét moment om zichzelf en hun onderzoek aan de buitenwereld te tonen!

Waar?

Fontys Paramedische Hogeschool, dominee Ds. Th. Fliednerstraat 2, Eindhoven, ruimte: Explorelab

Wanneer?

Dinsdag 4 februari, woensdag 5 februari en donderdag 6 februari 2020

Er zijn sessies in de ochtend en in de middag (tijden volgen nog).

Programma  

Wat onderzoekt een vierdejaars student van een van de opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)? En hoe wordt dat getoetst? Op 4, 5 en 6 februari is dit te zien tijdens de afstudeerexpositie van Fontys Paramedische Hogeschool. Er zijn in totaal zes verschillende exposities: op elke dag een ochtend- en een middagsessie.

De afstudeerexpositie is voor iedereen vrij toegankelijk en bedoeld als ontmoetingsplek voor iedereen die belangstelling heeft voor nieuwe ontwikkelingen en praktijkgericht onderzoek in het paramedische werkveld. Iedereen (studenten, docenten, professionals uit het werkveld, potentiële werkgevers, familieleden, enz.) is van harte welkom om in gesprek te gaan met de exposerende studenten!

Studenten worden tijdens de expositie beoordeeld door drie verschillende experts van binnen én buiten Fontys. Bovendien worden enkele vooraf genomineerde studenten geobserveerd door een vakjury: deze jury kijkt zowel naar het afstudeerproduct, de uitstraling van de student als de professionaliteit van de presentatie. De student met de beste beoordeling krijgt een award en een mooie prijs!

Eerdere bezoekers over de afstudeerexpositie

Wat leuk dat je nu ook kunt zien wat studenten van andere opleidingen onderzocht hebben’, aldus een van de studenten.

 ‘Fantastisch dat we naast het onderzoek van onze zoon, ook zien wat zijn studiegenoten gedaan hebben’, zegt een van de aanwezige ouders.

‘In deze tijd is interprofessioneel samenwerken een vaardigheid die elke zorgprofessional moet beheersen. Deze expositie zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier andere disciplines leert kennen. Dat is ten slotte de basis voor samenwerken: weten wat die ander kan en kent’, zegt een enthousiaste stagebegeleider die spontaan is langsgekomen.

Studenten doen samen met docenten zoveel waardevol onderzoek, dat moet niet in gesloten kamertjes blijven, dat moet je met trots laten zien! We willen met de afstudeerexpositie ook onze verschillende werkvelden inspireren om met ons samen te werken en onderzoek te laten doen. Onze studenten doen praktijkgericht onderzoek. Dan moet de praktijk ook kunnen zien wat ze daaraan hebben', aldus een afstudeerbegeleider.

Wil je hier bij zijn?

Noteer deze data dan alvast in je agenda. In januari volgt hier het definitieve programma per dag (met een overzicht van alle opleidingen en de exacte tijdstippen).

We zien je graag in februari!

 

Afstudeerbijeenkomst

Datum en tijd
04-06 februari 2020
Adres
Dominee Theodor Fliednerstraat 2, Eindhoven
Gebouw
Gebouw Fliednerstraat (TF)
Ruimte
Explorelab

Locatie

Dominee Theodor Fliednerstraat 2, Eindhoven

Locatiekaart op adres: Dominee Theodor Fliednerstraat 2, Eindhoven