Health events

Agenda

Kennissnacks voor professionals - 01 december 2022

event type
Workshop

‘Kennissnacks voor professionals’ van Fontys Paramedische Hogeschool: dat ‘smaakt’ naar meer! Ben je op zoek naar een workshop om snel je vakkennis op te frissen? Of wil je weten hoe wij je toekomstige collega's opleiden, coachen en toetsen? Je kunt kiezen uit verschillende kennissnacks.

-

Masterclass 'Vitaliteit in de baas haar tijd'

event type
Symposium
locatie
Eindhoven

Tijdens deze masterclass nemen de sprekers je mee in het thema 'Vitaliteit in de baas haar tijd'. In een ochtend leer je meer over huidige ontwikkelingen binnen het (hoger) onderwijs en krijg je handvatten waarmee je zelf in de praktijk aan de slag kunt. Het is mogelijk om zowel online als op locatie aan te sluiten.

-

Kennissnacks voor professionals - 02 februari 2023

event type
Workshop

‘Kennissnacks voor professionals’ van Fontys Paramedische Hogeschool: dat smaakt naar meer! Ben je op zoek naar een workshop om snel je vakkennis op te frissen? Of wil je weten hoe wij je toekomstige collega's opleiden, coachen en toetsen? Je kunt kiezen uit verschillende kennissnacks.

-

Event gemist? Kijk health events online terug!

event type
Webinar

Doe nieuwe kennis en inspiratie op en kijk eerdere health events terug. Veel health events hebben een blended karakter en zijn dus op locatie én online bij te wonen. Heb je een event gemist? Of wil je de opname van bijvoorbeeld een refereeravond nog eens terugkijken? Dat kan!

-