Professional

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wil je carrièrestappen zetten, volg dan een associate degree, bachelors of masters. Beter worden in je vak? Volg een training of cursus, bekijk het post-hbo aanbod. Inspiratie opdoen? Woon 1 van onze refereeravonden of kenniscafés bij! En misschien overweeg je met jouw kennis en ervaringen de volgende lichting studenten te inspireren. Ontdek de mogelijkheden om als professional betrokken te zijn bij Fontys Paramedische Hogeschool (FPH).

Sfeerafbeelding Fontys

Fontys Pro, voor vooruitdenkers

Bij Fontys Pro vind je alles wat Fontys voor professionals in huis heeft, samen op één plek. Van opleidingen en cursussen tot events, van interessant nieuws en persoonlijke verhalen tot minicolleges.

Bezoek Fontys Pro

FPH faciliteiten en apparatuur

Je kunt bij ons ook terecht voor gebruik van apparatuur. Zoals 3D bewegingsanalyse, 3D voetprints, 3D printing, meetapparatuur, conditie en antropometrie (biodex, CPET, gezondheidscheck). Er zijn ook verschillende skillslabs met faciliteiten zoals inspanningsmetingen met sensoren, buckykamer, echografie inclusief scantrainer, fitnessapparatuur, VERT-systeem.

fontysprohealth@fontys.nl

Contact Fontys Pro Health

• Brechtje Poelman
• Tinka van Bokhoven
• Sabine van Overveld

08850-74334
fontysprohealth@fontys.nl

Jij als gastdocent of afstudeerbegeleider?

Je werkt aan nieuwe ontwikkelingen binnen de paramedische zorg waarover je ongetwijfeld veel interessants te vertellen hebt. Denk er dan eens over na om de rol van gastdocent te vervullen. Of nodig een student uit om stage te lopen of af te studeren binnen jouw bedrijf of zorginstelling.

Stage- of afstudeeropdracht aanmelden

Leg een vraagstuk voor

Maak gebruik van het FPH netwerk; dat zijn niet alleen onze eigen docenten. Zoek je antwoorden op een specifiek vraagstuk, laten we dan samen kijken wat mogelijk is.

fontysprohealth@fontys.nl

Alumni?

Klik hier

Aankomende events

  • 16 juni

  Niet pluis: dichterbij dan je denkt

  Er bestaan veel misverstanden over geweld in (afhankelijkheids)relaties. Vaak denken mensen aan fysiek geweld, zoals slaan. Maar geweld gaat veel verder dan dat, het kan ook gaan om psychische mishandeling die op het eerste oog minder zichtbaar is. En op alle leeftijden, niet alleen bij kinderen. Als professional kunnen je een groot verschil maken door niet weg te kijken, maar de signalen te herkennen en te handelen. Een niet-pluis-gevoel: wat mag je doen en wat kun je doen?

  • 23 juni

  FPH opent (de) deuren

  Fontys Paramedische Hogeschool opent (de) deuren op donderdag 23 juni! Neem een kijkje in het Fontys Centre of Health and Movement, volg een workshop, leer meer over ontwikkelingen in het onderwijs, bekijk afstudeerprojecten, ga voor de health check of een bewegingsanalyse, laat je (schorre) stem checken, stap in de escape room Positieve Gezondheid, meet je stresslevel met een VR-ervaring, speel FysioFun, bekijk de nieuwste zorgtechnologieën en nog véél meer... We sluiten de dag af met een zomerse borrel in de binnentuin, incl. hapjes, drankjes en muziek.

  • 23 juni

  Kennissnacks voor professionals

  Op 23 juni 2022 start de tweede avond uit de cyclus ‘Kennissnacks voor professionals’ van Fontys Paramedische Hogeschool. Dat ‘smaakt’ naar meer! Hoe leiden wij je collega van morgen op? Toetsen we professionals-in-opleiding nog wel op dezelfde manier als toen jij de opleiding deed? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke workshop om snel je eigen vakkennis op te frissen? Maak een keuze uit het 'kennissnacks' aanbod, speciaal voor jou!