Maak de stap

Maak jij de stap naar een deeltijd paramedische opleiding van Fontys Paramedische Hogeschool? Dat brengt je verder in beweging! Vraag een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek aan.

fontysprohealth@fontys.nl

Toe aan verandering in je loopbaan? Laat niets je in de weg staan, máák de stap. Het paramedisch werkveld biedt volop kansen en jij daardoor als specialist aan anderen. Breng jezelf verder in beweging met een deeltijdopleiding van Fontys Paramedische Hogeschool. Help anderen door zelf de stap te zetten.
Nagenoeg dezelfde levens en toch verschillend. Tot je elkaar tegenkomt in de praktijk.
Bekijk zelf welke impact je als specialist hebt op de levens van anderen!

balletje trappen


pijnvrij sprintje trekken


vrijuit praten voor de klas


De personen in bovenstaande video's zijn eigen studenten en cliënten van Fontys Paramedische Hogeschool.

Jouw carrière in beweging

We hoeven jou in je huidige baan niets meer uit te leggen. Maar je bent toe aan een specialisme, iets nieuws, iets dat beter past bij je interesses en je ambitie. Je wilt je handen gebruiken, in een werkplaats of in de praktijk, direct met mensen. Bij Fontys Paramedische Hogeschool volg je nu in deeltijd de hbo-bacheloropleiding tot podotherapeut, logopedist of orthopedisch (schoen)technoloog. Te volgen naast je baan en gezin, dat maakt deze opleidingen uniek in Nederland.

Orthopedische (Schoen) Technologie

Heb jij interesse in techniek en gezondheid en wil jij mensen helpen door een zelfontworpen technische oplossing? Kies dan voor deze opleiding! Je realiseert hulpmiddelen waarmee iemand weer functioneert in de maatschappij en geen last meer heeft van zijn beperking.

Meer informatie

Podotherapie

Je specialiseren in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, bekken en/of rug? Dit door middel van hulpmiddelen die jij zelf maakt? Kies voor de hbo-opleiding Podotherapie. Een mooie aanvulling op je professionele carrière!

meer informatie

Logopedie

Je kunt goed luisteren en begrijpt hoe belangrijk het is om te kunnen zeggen wat je voelt en denkt? Je wilt een bijdrage leveren aan communicatieve mogelijkheden voor iedereen in de maatschappij? Dan is Logopedie iets voor jou!

meer informatie

Sfeerafbeelding Fontys


Locatie en contact